Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Νίκαια: «Μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό», λέει η 14χρονη

Δεν έχει προηγούμενο η φρίκη που πέρασε μια 14χρονη στη Νίκαια που έπεσε θύμα απαγωγής και βρέθηκε λίγες ημέρες μετά σε άθλια κατάσταση στο Μακρόπουλο.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά και σωματικά.

«Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους – πέντε άνδρες – αυτές τις μέρες κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά» ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος.

Η οδύσσεια ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή μπροστά στα έκπληκτα μάτια της αδερφής της. Τα δύο κορίτσια πήγαιναν στο φούρνο της γειτονιάς όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε και άρπαξε την 14χρονη.

Οι απαγωγείς της προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν, όμως αναγκάστηκαν να την αφήσουν να φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα. Όπως είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος το κορίτσι βρέθηκε σε φρικτή κατάσταση, ενώ επιβεβαίωσε πως στόχος τους ήταν να ωθήσουν την ανήλικη στην πορνεία.

 

Το κορίτσι κατάφερε να πάρει τηλέφωνο την οικογένειά της το βράδυ της Τετάρτης λέγοντας τους ότι βρίσκεται στο Μαρκόπουλο. Οι γονείς της που την αναζητούσαν έσπευσαν στο σημείο και την παρέλαβαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 14χρονη στο αστυνομικό τμήμα περιέγραψε τα όσα έζησε, κάνοντας λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες για πέντε άντρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Όταν το κορίτσι είχε πέσει και πάλι θύμα αρπαγής, πριν λίγες μέρες, την ώρα που πήγαινε σχολείο, τότε ένας άνδρας την κρατούσε κλειδωμένη σε ένα υπόγειο όπου την κακοποίησε σωματικά και ψυχικά, μέχρι το κορίτσι να καταφέρει να αποδράσει. Η οικογένεια της ανήλικης έκανε μήνυση, αλλά η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη.

«Παρακαλούσα να μην μου κάνουν κακό». Είναι η δραματική αποκλειστική κατάθεση ψυχής της 14χρόνης που περιέγραψε στο Live News τον αδιανόητο εφιάλτη.

Η ανήλικη πέρασε δραματικές στιγμές μόνη σε ένα άγνωστο μέρα με τους απαγωγείς της να απειλούν .

«Έβγαλαν πιστόλια. Απειλούσαν την ασφάλεια του μικρού μου αδερφού» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.

Το μαρτύριο της δεν είχε τέλος υπό το καθεστώς απειλής. Θα καταγγείλει πως οι απαγωγείς προσπάθησαν να την κάνουν να διακόψει σχέσεις με την οικογένεια της.

Όπως θα πει καθώς η αναγγελία της εξαφάνισής της έκανε τον γύρο του διαδικτύου οι απαγωγείς προσπαθήσαν να της αλλάξουν τα χαρακτηριστικά. «Με απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν αν δεν βγάλω τα φρύδια μου και δεν βάψω τα μαλλιά μου. Μου έβαλαν δυο πιστόλια στο μυαλό»» δηλώνει η 14χρονη.

Τελικά λυτρώθηκε όταν μπόρεσε να αποδράσει. Η μητέρα της συγκλονίζει με την περιγραφή των πρώτων δευτερολέπτων που ακούει την φωνή της χαμένης κόρης της να της λέει πως έχει ξεφύγει.

 

newsit.gr

Shares