Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Ηλεία με τον 68χρονο που βρέθηκε νεκρός – Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης οι αρχές

 

Ο 68χρονος, εντοπίστηκε αιμόφυρτος από τον αδερφό του


Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου του 68χρονου ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στο σπίτι του, πίσω από την επιχείρηση που διατηρούσε, στην Εφύρα, Ηλείας, βρίσκονται οι αρχές.

Όπως αναφέρει το patrinews.gr οι αρχές ανακρίνουν έναν άνδρα, η κατάθεση του οποίου αναμένεται να ρίξει φως στο θρίλερ αυτό.

Ο άτυχος 68χρονος, εντοπίστηκε αιμόφυρτος από τον αδερφό του, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία. Τα μέχρι τώρα στοιχεία, συγκλίνουν στην εγκληματική ενέργεια, ενώ ο 68χρονος φέρει χτυπήματα στο κεφάλι, από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί. Παράλληλα, δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης.

Ο αδερφός του θύματος σε δηλώσεις τους είπε «ότι διερευνάται το θέμα από την ασφάλεια και περιμένω τα πορίσματα και τα αποτελέσματα της ασφάλειας. Τίποτα άλλο… Εγώ δεν ήξερα τίποτα, ήμουν σε μία εκδήλωση στην Αμαλιάδα και το έμαθα σήμερα το πρωί που ετοιμαζόμουν να πάω σε μία κηδεία στην Ροδιά σε ένα ατύχημα που είχε γίνει με το τρακτέρ.

Το έμαθα τυχαία, με πήρε ο πρώην δήμαρχος Αμαλιάδας. Έχω πάθει σοκ. Ο αδελφός μου ο Μπάμπης με είχε φιλοξενήσει και στην Σουηδία που είχα πάει για σπουδές, ήταν ψυχούλα, δεν πειράζει μυρμήγκι. «Έφαγαν» όλοι από τον Μπάμπη… Εδώ ζούσε περίπου 20 χρόνια».

 

in.gr

Shares