Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Θρίλερ σε σε σόου “φιλικό προς μικρά παιδιά”! Drag queen “γεννάει” με άσεμνες κινήσεις ενώ υπήρχαν ανήλικα

Μια drag queen «γεννά» σε μια παράσταση κατά τη διάρκεια μιας «οικογενειακής» χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης Drag Queen στο Ορλάντο της Φλόριντα, με τις κινήσεις της ωστόσο να είναι αποκαλυπτικοί, προκλητικοί και άσεμνοι. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το The Post Millenial, υπήρχαν παιδιά κατά τη διάρκεια του “φιλικού προς οικογένειες” Drag Show.

Στη σκηνή παρουσιάζεται αρχικά μια drag queen με μια ανατριχιαστική στολή, που καλύπτει πρόσωπο έως και τα πόδια, ενώ σταδιακά, αφού προχωρήσει στο να…ανοίξει το φερμουάρ στο σημείο των γενετικών οργάνων, παρουσιάζονται δυο ημίγυμνοι άνδρες να χορεύουν.

Αφού ανοίξει το φερμουάρ προκλητικά ο/η ηθοποιός με την οθόνη στο παρασκήνιο να “παγώνει” προς το σημείο αυτό, κατεβαίνει μια στοίβα από αυτοκόλλητα -προσποιούμενα το νεογέννητο- και αμέσως τα κολλάει στο στήθος του/της και των ηθοποιών.

Επικριτές στα social το θεώρησαν άσεμνο το σόου και ακτάλληλο για παιδιά, ενώ δεν είναι το πρώτο “κρούσμα” που καταγράφεται με drag queen shows να προωθούνται ως “φιλικό για παιδιά” και να αποκαλύπτεται εκ των υστέρων, πως περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο για μικρά παιδιά.

 

ΒΙΝΤΕΟ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ – Drag Queen αποδέχεται τη ζωοφιλία … ακόμα και την αλλαγή φύλου σε παιδιά

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares