Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με τον θάνατο της σοπράνο – Οι ενδείξεις για ύπαρξη κυκλώματος και το σπίτι που αγόρασε ο άνδρας

Η δικηγόρος της σοπράνο υπογράμμισε πως η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται τα πορίσματα της νεκροψίας – νεκροτομής


Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο της 75χρονης σοπράνο της Λυρικής Σκηνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν καθημερινά γύρω από το σκοτεινό περιβάλλον της άτυχης ηλικιωμένης, οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει τη φροντίδα της αποδεικνύονται όλο και πιο ύποπτοι, ενώ υπάρχουν ενδείξεις και για ύπαρξη κυκλώματος.

Νέες αποκαλύψεις
Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, η διαδικασία για την επιστροφή των ακινήτων στην πλευρά της σοπράνο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ενδείξεις για δράση κυκλώματος, ενώ τονίζεται πως θα έπρεπε να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή στο αίτημα της μεταβίβασης των ακινήτων σε Αθήνα και Λουτράκι από την σοπράνο στον άνδρα από το Πακιστάν, καθώς υπήρχαν στοιχεία που θα προκαλούσαν υποψίες και προβληματισμούς.

Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο άνδρας που υποτίθεται ότι φρόντιζε την 77χρονη αγόρασε ακίνητο στην πατρίδα του, χρησιμοποιώντας τις 50.000 ευρώ που υφάρπαξε από τη σοπράνο.

Η δικηγόρος της σοπράνο υπογράμμισε πως η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται τα πορίσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

«Ζητούσε βοήθεια και την έκλειναν μέσα» λέει γειτόνισσα
Στο μεταξύ, με την είδηση του θανάτου και τις καταγγελίες στενών συγγενών της που μιλούν για οργανωμένο έγκλημα από τα άτομα που -όπως επιμένουν- την πλεύρισαν για να την εκμεταλλευτούν, γειτόνισσα της σοπράνο δηλώνει για την τελευταία φορά που την είδε:

«Είπε το όνομα μου, μιλήσαμε πολύ λίγο, μού είπε ‘βοήθεια’ και την τράβηξε μέσα με τη δικαιολογία ότι δεν έχουμε να πούμε κάτι».

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά της πριν από περίπου 30 χρόνια να περιμένουν τις απαντήσεις στους γρίφους και την επίλυση του μυστηρίου.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, έξι μήνες μετά τον θάνατο της γυναίκας δεν υπάρχει ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσει η δικαστική έρευνα.

 

in.gr

Shares