Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με τον θάνατο Σκωτσέζου λόρδου: Βρέθηκε νεκρός σε βράχια

Θρίλερ με τον θάνατο Σκωτσέζου λόρδου: Βρέθηκε νεκρός σε βράχια - Κληρονόμος τεράστιας περιουσίας

Ένας Σκωτσέζος αριστοκράτης με πάθος για το σερφ βρέθηκε νεκρός σε βράχια κοντά στο κάστρο Thurso.

Ο Αλεξάντερ Σάδερλαντ, Λόρδος του Στράθναβερ, 40 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή Thurso East, κοντά στο ερειπωμένο κάστρο Thurso του 19ου αιώνα στο Caithness.

«Η σωσίβια λέμβος πήγε γρήγορα στο σημείο και τα εκπαιδευμένα μέλη του πληρώματος κατέβηκαν στη στεριά. Εκεί στα βράχια εντόπισαν το θύμα στον οποίο έκαναν ΚΑΡΠΑ», ανέφερε εκπρόσωπος της ομάδας διάσωσης.

Ένας φίλος του θύματος είπε ότι ο Λόρδος Στράθναβερ , ο οποίος θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά του τον επόμενο μήνα, παρακολουθούσε το μουσικό φεστιβάλ «Tunes in the Dunes» στο Dunnet , το Σαββατοκύριακο.

Ήταν δεινός σέρφερ, είχε επίσης ένα σπίτι λίγα μίλια μακριά στο Thurso East, το οποίο βρίσκεται σε μια κορυφαία τοποθεσία για σέρφινγκ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η γιαγιά του, η Ελισάβετ, 24η Κόμισσα του Σάδερλαντ, πέθανε το 2019 σε ηλικία 98 ετών.

Ο θάνατος της κόμισσας σήμαινε ότι ο μεγαλύτερος γιος της Άλιστερ έγινε κόμης του Σάδερλαντ – κληρονομώντας το κτήμα 120.000 στρεμμάτων του Κάστρου Ντάνρομπιν στο Σάδερλαντ – και ο γιος του Αλεξάντερ τον τίτλο του Λόρδου Στράθναβερ.

Δημοσιευμένα έγγραφα της διαθήκης της εκλιπούσας Κόμισσας επιβεβαίωσαν ότι πριν το θάνατό της συνέταξε μια νέα διαθήκη, καθορίζοντας την τύχη της τεράστιας περιουσίας της, που συντάχθηκε με τη βοήθεια των Farrer & Co, των δικηγόρων της Βασίλισσας.

Πηγή: newsbomb.gr

Shares