Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο σε χωράφι – Το καμένο μπιτόνι και οι δύο εκρήξεις…

Στο σκοτάδι οι έρευνες της αστυνομίας για την ταυτότητα νεαρού που το απόγευμα της Τετάρτης (27.11.2019) βρέθηκε απανθρακωμένος σε χωράφι στη Λαμία.


Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από περαστικό που έκανε τον περίπατό του, 60 μέτρα από την κεντρική οδό των Αλύτρωτων Πατρίδων και στο δρομάκι που οδηγεί στις Ακαδημίες 5Χ5 στη βόρεια Λαμία.

Από τα ευρήματα που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί στο σημείο και από την κατάσταση του πτώματος δεν έχουν καταλήξει ακόμη στην ταυτότητα του άνδρα, αλλά ούτε και στον τρόπο που έχασε τη ζωή του, γι’ αυτό δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

 

 

Λαμία: Ανατριχιαστικό εύρημα
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το κακό πρέπει να έγινε πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (27.11.2019), καθώς διερχόμενος οδηγός φέρεται να είδε στην άσφαλτο σημάδια από αποκαΐδια, όχι όμως και το σώμα του απανθρακωμένου άνδρα που ήταν πεσμένο δίπλα στο χωράφι.

 

Κοντά στο πτώμα υπήρχε καμένο μπιτόνι, που παραπέμπει στην πιθανότητα αυτοκτονίας, αλλά περισσότερα αναμένεται να δείξει η ιατροδικαστική έκθεση μετά την νεκροψία – νεκροτομή, που θα γίνει το πρωί της Παρασκευής (29.11.2019).


Χαρακτηριστικό, πάντως, είναι ότι κανείς κάτοικος της περιοχής δεν είδε έστω κάποια φλόγα να βγαίνει από το σημείο, ενώ ελέγχονται οι μαρτυρίες για δύο μικρές εκρήξεις που ακούστηκαν νωρίς το απόγευμα από την περιοχή.

Σημειώνουμε τέλος ότι από την Ασφάλεια Λαμίας ελέγχθηκαν οι περιπτώσεις δύο ανδρών Ρομά που είχαν απασχολήσει την επικαιρότητα, ο ένας μάλιστα με απόπειρα αυτοκτονίας, εντοπίστηκαν όμως ζωντανοί δίνοντας παράταση στο μυστήριο.

πηγή: lamiareport.gr

Shares