Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Θρίλερ με τη σφαγή 4 φοιτητών!!!-ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο δολοφόνος

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις για τον μυστηριώδη θάνατο τριών φοιτητριών και ενός φοιτητή στο Αϊντάχο των ΗΠΑ, καθώς η αστυνομία αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να σπάσει την απόλυτη σιωπή που τηρούσε στις πρώτες φάσεις την έρευνας. Οχι μόνο αποκάλυψε ότι οι νέοι σφαγιάστηκαν, αλλά έβαλε στο κάδρο δύο άλλους συγκατοίκους τους, ενώ προειδοποίησε ότι ακόμη «υπάρχει απειλή για την κοινότητα».

«Υπάρχει ακόμη εκεί έξω κάποιος ο οποίος διέπραξε τέσσερα φριχτά εγκλήματα και όλοι πρέπει να προσέχουμε» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Μόσκοου Τζέιμς Φράι, κάνοντας στροφή 180 μοιρών από την αρχική θέση της αστυνομίας που καθησύχαζε τους πολίτες ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος, διότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό. Ωστόσο, παρόλο που 25 άνδρες από το FBI, την πολιτειακή αστυνομίας του Αϊντάχο και την αστυνομία της Μόσκοου ερευνούν την υπόθεση, δεν έχει συλληφθεί ακόμη κανένας ως ύποπτος.

Ο Φράι αποκάλυψε σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο πέθαναν ο 20χρονος Ιθαν Τσάπιν, η 20χρονη Ξάνα Κέρνοντλ, η 21χρονη Μάντισον Μόγκεν και η 21χρονη Κέιλι Γκονκάλβες, φοιτητές του πανεπιστημίου του Αϊντάχο. Αποκάλυψε ότι κάποιος τους μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν και τους άφησε να πεθάνουν από την αιμορραγία. Οι αστυνομικοί έπαθαν σοκ όταν αντίκρισαν το γεμάτο αίματα σπίτι. Ο Φράι ανέφερε, δε, ότι την ώρα που έφθασαν οι αστυνομικοί, στο σπίτι βρίσκονταν άλλοι δύο φοιτητές, συγκάτοικοι των θυμάτων. Απέφυγε, ωστόσο, να διευκρινίσει αν εμπλέκονται ή όχι στη σφαγή.

 

Shares