Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022

Θησαυρίζουν μέσα στην πανδημία οι άθλιοι!

Αποκαλύπτει ο υγειονομικός…

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία γονατίζει και εκτός από την υγειονομική κρίση έρχεται η κρίση φτώχεια αλλά και η επισιτιστική, κάποια κυβερνητικά στελέχη αντί να συνειδητοποιήσουν την σοβαρότητα της κατάστασης, φροντίζουν και κάνουν άνομές συναλλαγές με έντονη οσμή σκανδάλου.

Συναλλαγές όχι μόνο ζημιώνουν τον έλληνα πολίτη, αλλά μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και την υγεία των ελλήνων.

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η πράξη κυβερνητικού στελέχους που παρήγγειλε rapid τεστ από την Κίνα πληρώνοντας τα σε πενταπλάσια τιμή από έλληνα ιδιώτη. Δηλαδή την ώρα που καμιά πολιτισμένη χώρα στον κόσμο δεν αγοράζει τεστ από την Κίνα, την ώρα που το ίδιο το ελληνικό κράτος έχει παραγγείλει επώνυμα τεστ κατά εκατομμύρια, βρίσκεται ένα κυβερνητικό στέλεχος και αγοράζει με διαδικασίες εξπρές από ιδιώτη ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο, κινέζικα τεστ, πληρώνοντας τα μάλιστα πέντε φορές επάνω!

Και αναρωτιέται ο πολίτης, μα καλά φιλότιμο δεν έχουν; Είναι τόσο αδίστακτοι;

Η ευθύνη όμως δεν βαρύνει τον κάθε μπαταχτσή που πήρε μία δημόσια θέση. Βαρύνει απευθείας στον πρωθυπουργό. Διότι ο πρωθυπουργός ήταν αυτός που ισχυρίστηκε ότι έχει φτιάξει ένα επιτελικό κράτος. Και θα πρέπει να αναλάβει πλήρως την ευθύνη γιατί ότι δημόσιο χρήμα ξοδεύεται υποτίθεται ότι περνάει από επιτελικό, κεντρικό έλεγχο.

Ειδικά τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει παραγγείλει με διαγωνισμό εκατομμύρια τεστ αυτού του τύπου, πως είναι δυνατόν ο κάθε Κυβερνητικός υπάλληλος συμπεριφερόμενος φύλαρχος να κάνει δικό του διαγωνισμό και να δίνει σε εταιρείες που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Από τη στιγμή που θα μπορούσε να ζητήσει τον αριθμό των απαιτούμενων τεστ από την κεντρική διοίκηση. Αυτό σημαίνει επιτελικό κράτος.

Ο εισαγγελέας λοιπόν θα παρέμβει. Αλλά και ο πολίτης ας ξυπνήσει κι ας καταλάβει πως η Νέα Δημοκρατία ήταν όλο λόγια όχι μόνο δεν τήρησε, αλλά εξελίχθηκε σε άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares