Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Θετικός στον κορωνοϊό ο Τρύφωνας Σαμαράς -«Αισθάνομαι καλά, είχα λίγο πυρετό» (BINTEO)

O Τρύφωνας Σαμαράς ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό…

Σε δύο InstaStory που ανήρτησε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ο Τρύφωνας Σαμαράς, που φέτος εμφανίζεται στο «J2US» αλλά και στην εκπομπή «Style Me Up», αναφέρει πως το τεστ για τον κορωνοϊό στο οποίο υπεβλήθη σήμερα βγήκε θετικό, ενώ, όπως είπε, είχε εμφανίσει και πυρετό.

Βίντεο: Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανακοινώνει πως έχει κορωνοϊό

«Σήμερα πριν από λίγο διαγνώστηκα ότι είμαι και εγώ θετικός στον Covid, παρά τα τεστ που κάναμε και στο J2US και στο Style Me Up», ακούγεται να λέει ο Τρύφωνας Σαμαράς στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

https://streamable.com/xk6k80

 

«Αισθάνομαι καλά τώρα, είχα λίγο πυρετό, αλλά όλα καλά. Σας αγαπώ, καλό βράδυ», συνέχισε στο επόμενο InstaStory του ο Τρύφωνας Σαμαράς.

https://streamable.com/7q501a

 

Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το live του «J2US»

Πριν από δύο μέρες, με ανάρτησή του στο Instagram, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται το live του «J2US», το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό μέλος της ομάδας της εκπομπής .

«Κατά τη διάρκεια του προληπτικού ελέγχου για τον COVID-19 που γίνεται 2 φορές την εβδομάδα στο σύνολο των συντελεστών και συμμετεχόντων του J2US, τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Ήδη από το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί 85 τεστ σε συνεργάτες του J2US και μέχρι στιγμής όλα είναι αρνητικά, ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι στο σύνολο των συντελεστών. Ακολουθώντας όμως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, όλα τα μέλη της παραγωγής και οι συμμετέχοντες στο σόου μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα μέχρι να γίνει επαναληπτικός έλεγχος σε 5 με 7 ημέρες.

Έτσι το live αυτού του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί. Μπροστά στο πολυτιμότερο αγαθό, που είναι η υγεία μας, οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί. Για την Barking Well αλλά και εμένα προσωπικά η #1 προτεραιότητα είναι η υγεία των συνεργατών μας και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και εύχομαι σύντομα να είμαστε πάλι κοντά σας», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Πηγή: iefimerida.gr

Shares