Κυριακή , 25 Σεπτεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε 6χρονο παιδί και μια 40χρονη γυναίκα από πυροβολισμούς σε άγριο επεισόδιο

Οι πυροβολισμοί σε καταυλισμό τσιγγάνων στη Θεσσαλονίκη, άφησαν πίσω δύο τραυματίες. Η κατάσταση της 40χρονης κρίνεται σοβαρή, ενώ το κοριτσάκι φαίνεται να μην διατρέχει κίνδυνο…

Πανικός και αίμα σε καταυλισμό τσιγγάνων στη Θεσσαλονίκη, με ένα μικρό παιδί και μια 40χρονη γυναίκα να τραυματίζονται κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποια στιγμή βγήκαν όπλα και οι πυροβολισμοί συντάραξαν ολόκληρη την περιοχή. Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο δράστης ή οι δράστες είχαν στο στόχαστρο τα δύο άτομα που χτυπήθηκαν, ή αν αυτά τραυματίστηκαν από αδέσποτες σφαίρες.

Τα δύο τραυματισμένα άτομα παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με την 40χρονη που μετέβη αρχικά στο ΚΥ Διαβατών, να είναι πιο σοβαρά καθώς μετά τους πυροβολισμούς φέρεται να αιμορραγούσε σε ζωτικό όργανο του σώματός της.

Αντίθετα, οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό της 6χρονης, είναι ενθαρρυντικές καθώς κάνουν λόγο για κακώσεις στο πρόσωπο από φυσίγγια.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, τα αίτια της συμπλοκής και του επεισοδίου κατά τα οποία βγήκαν όπλα στον καταυλισμό, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ενώ το περιστατικό διερευνάται από τις αστυνομικές αρχές.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares