Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο πατέρας της 12χρονης που «έσβησε» στον ύπνο της – Ανακοπή βλέπουν οι γιατροί

Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που διενεργήθηκε στην 12χρονη από την Θεσσαλονίκη

Θλίψη σε όλη τη χώρα έχει σκορπίσει ο θάνατος ενός 12χρονου κοριτσιού από την Θεσσαλονίκη, που έσβησε στον ύπνο του. Η τραγωδία με τον αιφνίδιο θάνατο του παιδιού κορυφώθηκε όταν η μητέρα του αντιλήφθηκε το τραγικό γεγονός το πρωί που θέλησε να το ξυπνήσει προκειμένου να πάει σχολείο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν αργά για την 12χρονη. Στο σπίτι βρέθηκε και ιατροδικαστής που σημείωσε πως «ούτε από την αυτοψία στο σπίτι, ούτε από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία για το πώς προήλθε ο θάνατος του κοριτσιού».

Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που διενεργήθηκε.

Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε ότι η 12χρονη δεν είχε παραπονεθεί κατά το παρελθόν για πόνους ή ασθένεια, ενώ πρόσφατα είχε συμμετάσχει κανονικά και σε μια σχολική εκδρομή.

«Περάσαμε καλά, γυρίσαμε, φάγαμε, παίξανε τα παιδιά και κοιμήθηκαν. Το πρωί η γυναίκα μου την είδε μελανιασμένη, προσπάθησα να της κάνω ΚΑΡΠΑ αλλά δεν έγινε τίποτα» σημείωσε ο πατέρας, προσθέτοντας ότι ο ιατροδικαστής τους είπε ότι η πιθανότερη αιτία θανάτου είναι η ανακοπή καρδιάς.

 

newsbomb.gr

Shares