Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σήμερα στις 11 το τελευταίο «αντίο» στον 47χρονο ντελιβερά

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα στις 11 το πρωί συγγενείς και φίλοι, στον 47χρονο ντελιβερά που έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από όχημα με οδηγό έναν 21χρονο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά Μέσα, η εταιρεία, στην οποία εργαζόταν ο 47χρονος θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας του άτυχου διανομέα.

Στο μεταξύ, στις 9 το πρωί οι διανομείς θα συγκεντρωθούν στο σημείο του δυστυχήματος και στη συνέχεια θα παραστούν στην κηδεία του συναδέλφου τους, στα κοιμητήρια της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι οι διανομείς πραγματοποίησαν κινητοποίηση το πρωί της Δευτέρας μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τον άδικο χαμό του 47χρονου. Ακολούθησε μοτοπορεία στο κέντρο της πόλης, η οποία κατέληξε στα γραφεία της Wolt, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου.

Μηχανοκίνητη πορεία

«Το διέλυσε το παιδί μου» λέει ο πατέρας του 47χρονου ντελιβερά

Ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκανε “κόντρες” στον δρόμο με άλλο όχημα κι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Αμέσως μετά το δυστύχημα, μάλιστα, επιχείρησε να φύγει από το σημείο.

«Αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στην συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι! Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε… ακαριαίος θάνατος!» είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του άτυχου άνδρα.

Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 47χρονος πατέρας, συνάδελφοι του, άφησαν κεριά και λουλούδια.

Ελεύθερος ο 21χρονος που παρέσυρε το διανομέα – Ασκήθηκε δίωξη

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 47χρονο διανομέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος, με την ημερομηνία να μην έχει γίνει προς το παρόν γνωστή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

 

Shares