Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε το αμφιλεγόμενο δρώμενο με άσεμνη Drag Queen να έχει διαβάσει παραμύθια σε παιδιά

Πλήθος παιδιών και γονέων στην εκδήλωση του Thessaloniki Pride, με την ανάγνωση παραμυθιών από Drag Queen σε παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών. Παρουσία Γιαννούλη και Μάδεση από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα.

Με λίγα μικρά παιδιά και γονείς παγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Thessaloniki Pride, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί, μία Drag Queen της πόλης διάβασε παραμύθια σε παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών, ενώ το παραμύθι “Η drag queen που έσωσε τα Χριστούγεννα” ήταν η κύρια θεματική.

Η Drag Queen ήταν ντυμένη προκλητικά, φανερώνοντας μέρη του κάτω σώματος όποτε καθόταν κυρίως σταυροπόδι λόγω του περιεχομένου της φούστας που φορούσε.

Θεσσαλονίκη: Drag Queen διάβασε παραμύθια σε παιδιά και

Όπως δήλωσε η drag queen, παρουσιάστρια του Thessaloniki Pride και μέλος της παραγωγής του Thessaloniki Pride, RawBee Candles: “Έχει γίνει ξανά στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του φετινού Thessaloniki Pride μαζί με άλλες δύο drag queens. Ήταν μια δράση πάρα πολύ πετυχημένη που τα παιδιά πέρασαν πολύ καλά και οι drag queens πέρασαν πολύ καλά οπότε το ξανακάνουμε. Είχε την απήχηση που θέλαμε”.

Ο συγγραφέας του παραμυθιού «Η drag queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» Κωνσταντίνος Μαραγκός μίλησε για το ανάγνωσμα και το περιεχόμενό του, λέγοντας πως «με αφορμή τα Χριστούγεννα είναι μια ιστορία για τα παιχνίδια που λαμβάνουν τα παιδιά λόγω των γιορτών και πώς αυτά έχουν έμφυλους ρόλους. Δηλαδή το ροζ και οι κούκλες είναι για τα κοριτσάκια και το μπλε, τα αμάξια και τα όπλα για τα αγοράκια. Θα πούμε στα παιδιά ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους και οι εαυτές τους όπως αυτά θέλουν από μικρή ηλικία και να διαλέγουν αυτά που θέλουν εκείνα».

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης και η αναπληρώτρια γραμματέας ισότητας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Βάσια Μάδεση.

 

news247.gr

Shares