Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Θεσσαλονίκη: Ληστής για… κλάματα – «Μπούκαρε» με μαχαίρι σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και συνελήφθη μετά από 15 λεπτά

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν

Να αρπάξει τις εισπράξεις από ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, απειλώντας τον εργαζόμενο με ένα μικρό μαχαίρι, αποπειράθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ένας άντρας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ο οποίος τελικά έφυγε με άδεια χέρια και κατέληξε με χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν περίπου στις 5 το απόγευμα, όταν ο δράστης με το μαύρο σορτσάκι και την άσπρη μπλούζα, μπήκε μέσα στο κατάστημα επί της οδού Κλεάνθους, στην περιοχή της Τούμπας και απαίτησε από τον εργαζόμενο να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και να του δώσει τα χρήματα.

Μάλιστα, προκειμένου να φοβίσει τον υπάλληλο, έβγαλε από την τσέπη του ένα αιχμηρό αντικείμενο – κατά πληροφορίες ένα μαχαίρι με μικρή λαβή και λεπίδα – και τον απείλησε. Ωστόσο, ο δράστης δεν είχε υπολογίσει πως ο εργαζόμενος θα κατάφερνε να κρατήσει την ψυχραιμία του και θα προέβαλε αντίσταση αρνούμενος να παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας.

Βλέποντας ότι το σχέδιο του «γκρεμίζεται» και ότι μόνο εύκολα δεν θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ληστεία που επιχείρησε να κάνει σε ένα από τα πιο κεντρικά καταστήματα τυχερών παιχνιδιών της περιοχής, ο άντρας τράπηκε σε φυγή χωρίς να καταφέρει να πάρει ούτε ένα ευρώ.

Μόλις ο δράστης βγήκε από το κατάστημα, ο εργαζόμενος ειδοποίησε την αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως αναζητήσεις για τον εντοπισμό του. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην ευρύτερη περιοχή και να του περάσουν χειροπέδες.

Πηγή: protothema.gr

Shares