Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Θεσσαλονίκη: Ηταν «μετρ» στις διαρρήξεις αυτοκινήτων -Στόχος του τα μετρητά, οι πιστωτικές και τα ρολόγια….

Θεσσαλονίκη: Ηταν «μετρ» στις διαρρήξεις αυτοκινήτων -Στόχος του τα μετρητά, οι πιστωτικές και τα ρολόγια....

«Μετρ» στις διαρρήξεις αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα έξω από κέντρα διασκέδασης φαίνεται πως ήταν 42χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.


Ο ελληνικής καταγωγής άνδρας κατηγορείται ότι τους τελευταίους 20 μήνες άνοιξε το ένα αυτοκίνητο μετά το άλλο, φτάνοντας στον αριθμό των 64 διαρρήξεων, ενώ η λεία του περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, συνολικού ύψους 4.200 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, πιστωτικές κάρτες, ρολόγια κ.ά.

Δεν ήταν μόνοι οι διαρρήξεις σε αυτοκίνητα
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος ως δράστης «στόχευε» σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από νυχτερινά μαγαζιά της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και μόλις αντιλαμβανόταν ότι οι κάτοχοί τους άφηναν στο εσωτερικό των οχημάτων τις τσάντες τους, εκείνος έσπαζε τα παρμπρίζ και αφαιρούσε ό,τι πολύτιμο έβρισκε.

Ο ίδιος συνελήφθη όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν στον περιβάλλοντα χώρο επιχείρησης στην Καλαμαριά κι εκείνος προέβαλε αντίσταση. Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως δράστης των παραπάνω διαρρήξεων, ενώ επιπρόσθετα φέρεται να διέρρηξε κατά τον τρέχοντα μήνα πέντε φορές την ίδια επιχείρηση, πάλι στην Καλαμαριά, απ’ όπου αφαίρεσε αναλώσιμα προϊόντα από τα ψυγεία της.

Αστυνομικοί κατέσχεσαν εξάλλου δύο οχήματα που φαίνεται να χρησιμοποιούσε ο σαρανταδυάχρονος κατά τη εγκληματική του δράση και στο εσωτερικό τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και μέρος των κλοπιμαίων.

 

iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares