Σάββατο , 30 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» από την ΕΛΑΣ για διακομιδή 3χρονου από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Σωτήρια αποδείχτηκε- για άλλη μια φορά- η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ που άνοιξε δρόμο και συνόδευσε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα παιδί τριών ετών το οποίο αιμορραγούσε στο κεφάλι και έπρεπε να διακομιστεί επειγόντως από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Κατά την επιχείρηση περιπολικά και δικυκλιστές της Αστυνομίας που ξεκίνησαν από την Αγία Αναστασία στη Χαλκιδική, ρύθμισαν την κυκλοφορία και με φοβερή ταχύτητα έφτασαν στη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο γλιτώνοντας τα χειρότερα για την υγεία του παιδιού.

 

Σύμφωνα με το GRtimes, το παιδί χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού παίζοντας σε παιδική χαρά με αποτέλεσμα, να αιμορραγεί.

Έντρομοι οι γονείς του παιδιού, που το παρέλαβαν αιμόφυρτο, κάλεσαν άμεσα το 100 και ζήτησαν την συνδρομή της ΕΛΑΣ, έτσι ώστε να φτάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο Νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Να σημειωθεί, ότι το παιδί έφτασε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από την Αγία Αναστασία Χαλκιδικής σε περίπου 20 λεπτά, ενώ υπήρχε αρκετή κίνηση στο δρόμο.

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares