Κυριακή , 17 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Θεσσαλονίκη: Φοιτητές διέκοψαν εκδήλωση του ΑΠΘ για τους αντιπρυτάνεις… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το χθεσινό περιστατικό της επίθεσης όπως καταγγέλλουν από καθηγητή σε φοιτητή, οι τελευταίοι, θέλοντας να πάρουν μία απάντηση από τους υποψήφιους…

αντπρυτάνεις μπήκαν στην αίθουσα που γινόταν η εκδήλωση με πανό και συνθήματα. Η διαδικασία διακόπηκε με αποτέλεσμα να αναγκάσουν τους αντιπρυτάνεις να αποχωρήσουν.

Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Ελλάδας θα εκλέξει, ύστερα από πέντε χρόνια, νέες Πρυτανικές Αρχές, καθώς την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του Πρύτανη και των τεσσάρων Αντιπρυτάνεων.

Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, ενόψει των πρυτανικών εκλογών, διοργάνωσε τη σημερινή εκδήλωση στο αμφιθέατρο “Κ. Τριαρίδης” του Γ.Π.Ν.Θ. “ΑΧΕΠΑ”, εκδήλωση παρουσίασης των 11 υποψηφίων Αντιπρυτάνεων.

Θεσσαλονίκη: Η απάντηση του καθηγητή για τη γροθιά σε φοιτητή του ΑΠΘ – «Θα με πέταγαν από το παράθυρο» – video
Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στα γραφεία της Πρυτανείας του ΑΠΘ και την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα φοιτητών, περιέγραψε ο πρόεδρος του Τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, Κωνσταντίνος Τοκμακίδης, ο οποίος έχει ήδη κινηθεί νομικά. Χθες το απόγευμα εκδηλώθηκε άγριο επεισόδιο μεταξύ καθηγητών και φοιτητών στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Σύγκλητος του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δέχθηκε μια γροθιά στο πρόσωπο από φοιτητή, ο οποίος του είχε αρπάξει το κινητό από τα χέρια.

«Βγήκα από μια συνάντηση και όταν βρέθηκα στον χώρο που ήταν τα άτομα, είδα μια φοιτήτρια να τραβάει βίντεο. Της ζήτησα να σταματήσει και αυτή αντέδρασε» λέει αρχικά και συνεχίζει…

«Όταν πήρα το κινητό μου να ακυρώσω ένα άλλο ραντεβού που είχα, ένας φοιτητής μου το άρπαξε και αρνιόταν να το δώσει. Πήγα να του το πάρω και τότε δέχθηκα μια γροθιά στο πρόσωπο.

Με έπιασαν οι αντιπρυτάνεις και με πήγαν σε άλλο γραφείο, απ΄ όπου και ενημέρωσα την αστυνομία. Τότε οι φοιτητές άρχισαν να τραβούν τα καλώδια του τηλεφώνου και εκείνη τη στιγμή δέχθηκα δεύτερο χτύπημα. Μου είπαν θα με πετάξουν από το παράθυρο», υπογράμμισε ο καθηγητής.

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares