Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: Φιλία με τον 50χρονο γυμναστή είχε ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

gymnastis-thessaloniki-6

 

Την προηγούμενη εβδομάδα ο 50χρονος γυμναστής κάλεσε τον δικηγόρο στο τηλέφωνο και του ανέφερε περιστικά συναφή με όσα περιέγραψε στην ανάρτησή του, ζητώντας τη νομική συμβουλή του


Φιλία του με τον 50χρονο γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ που έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο γυμναστήριό του, στη Θεσσαλονίκη, διατηρούσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος.

«Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, εργατικός, πολύ δημοφιλής, γιατί ήταν άριστος στις κοινωνικές του σχέσεις με τους πάντες και ένα πρόσωπο βαθύτατα θρησκευόμενο», δήλωσε ο δικηγόρος, μιλώντας για τη συγκεκριμένη σχέση στο Mega.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, την προηγούμενη εβδομάδα ο 50χρονος γυμναστής τον κάλεσε και του ανέφρε κάποια περιστικά, συναφή με όσα περιέγραψε στην ανάρτησή του, και του ζήτησε τη νομική συμβουλή και καθοδήγησή του. Μάλιστα, είχαν κανονίσει ραντεβού γι’ αυτή την εβδομάδα.

Ο δικηγόρος τόνισε πως θα σεβαστεί την έκκληση της οικογένειας του γυμναστή να μην αποκαλύψει τι περιλάμβανε η τηλεφωνική συνομιλία που είχαν, ενώ σημείωσε πως από την ανάρτηση του γυμναστή προκύπτουν ποινικά αδικήματα.

«Κατάλαβα ότι τον βασάνιζε κάτι όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ ταραγμένο, μου είπε ότι ήταν απελπισμένος. Δεν έχω λόγια, αληθινά δεν το περίμενα» ανέφερε σχετικά.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares