Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Έξωση με τη βια σε οικογένεια στην Καλαμαριά

Οι αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν την περιοχή – Το σπίτι είχε βγει σε πλειστηριασμό από fund


Με αστυνομικές δυνάμεις να έχουν περικυκλώσει την περιοχή, έγινε η έξωση μιας οικογένειας από το σπίτι της στην Καλαμαριά, και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Βασιλείου 4. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό από fund.

«Δεν σταματάμε, θα ξαναέρθουμε, δεν φοβόμαστε» τόνισαν τα Συνδικάτα και οι φορείς που από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι. «Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και αυτής και όσες κινδυνεύουν», σημείωσε, σύμφωνα με το 902.gr ο Γιάννης Κουρμούλης, εκ μέρους της επιτροπής πλειστηριασμών.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Φ. Παπάζογλου κάλεσε τον κόσμο «να οργανωθεί και να μην φοβάται, γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας». Τόνισε την ανάγκη να μαζικοποιηθεί ο αγώνας ακόμα περισσότερο προσθέτοντας «εμείς δεν σταματάμε τον αγώνα μας». «Παρότι μας κάνανε έξωση σήμερα, περικυκλώνοντας όλη την περιοχή έχουμε τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε» υπογράμμισε. Η Ελένη Ελευθεριάδου, μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών σημείωσε ότι το γυναικείο ριζοσπαστικό κίνημα βρίσκεται δίπλα και κάθε λαϊκή οικογένεια.

 

902.gr

 

 

 

Shares