Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στο κέντρο της πόλης

Άγνωστος άνδρας με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε από ταμείο του βενζινάδικου άγνωστο χρηματικό ποσό και έσπευσε να εξαφανιστεί προτού φτάσει η αστυνομία

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 20.30 όταν ένα άτομο εισέβαλε στο βενζινάδικο επί της οδού Μοναστηρίου και απείλησε με πιστόλι τον υπάλληλο προκειμένου να του παραδώσει τις εισπράξεις από το ταμείο της επιχείρησης.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο εργαζόμενος του πρατηρίου, ένας άντρας ντυμένος στα μαύρα, φορώντας καπέλο στο κεφάλι και μάσκα χειρουργική στο πρόσωπο, έβγαλε ξαφνικά από το τσαντάκι που είχε κραμασμένο στο στήθος ένα πιστόλι και τον απείλησε πως αν δεν του δώσει τις εισπράξεις θα του κάνει κακό.

Ο δράστης φορούσε και κολάρο, σύμφωνα με την μαρτυρία του υπαλλήλου.

Ο εργαζόμενος, όπως είπε, αφού του έδωσε τα χρήματα για να γλιτώσει τα χειρότερα, έκανε ένα βήμα πίσω και πάτησε το κουμπί πανικού για να ειδοποιήσει την αστυνομία. Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο πόσα χρήματα κατάφερε να αρπάξει ο δράστης που τράπηκε πεζός σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία στο σημείο. Εκτιμάται ότι η λεία του είναι περίπου 1.000 ευρώ.

Για τον εντοπισμό του, ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία.

Πηγή: protothema.gr

Shares