Δευτέρα , 8 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στον 32χρονο «πιστολέρο» για κατοχή ποσοτήτων σκληρών ναρκωτικών

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά από την απολογία του στις ανακριτικές αρχές, ο 32χρονος «πρωταγωνιστής» του περιστατικού με τους πυροβολισμούς στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν, μετά από αστυνομικές έρευνες, μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι πυροβόλησε επειδή πίστευε ότι κάποιοι κακοποιούν την γυναίκα του. Όσο για τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμά του στην ίδια περιοχή (23 κιλά κάνναβης και 1,2 κιλά κοκαϊνης), φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είναι δικά του.

Ο 32χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε συλληφθεί τελικά στο Δερβένι, καθώς κατά τη διαφυγή του με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα. Το κακούργημα αφορά την πράξη της διακίνησης ναρκωτικών, υπό τη μορφή της κατοχής, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσής της κατ’ επάγγελμα, ενώ τα πλημμελήματα συνδέονται με τις πράξεις της επικίνδυνης οδήγησης, των άσκοπων πυροβολισμών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Για την πρώτη πράξη διώκεται και ο 29χρονος αδελφός του (κατά συναυτουργία), με την αξία των ναρκωτικών να υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τις 75.000 ευρώ. Ο αδελφός του, πάντως, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares