Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκαν για κορονοπάρτι σε τουαλέτες μπαρ

Αθώοι κρίθηκαν από το τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δύο νεαροί που συνελήφθησαν για πρωτοχρονιάτικο κορονοπάρτι στις τουαλέτες μπαρ, στη περιοχή Ευκαρπίας.

Πρόκειται για μία 22χρονη που εμφανίστηκε ως προσωρινά υπεύθυνη του μπαρ που φιλοξένησε το κορονοπάρτι, και έναν 27χρονο πελάτη, ο οποίος ανάρτησε σχετικό βίντεο στα social media, κινητοποιώντας την αστυνομία.

Όπως ανέφερε το GRTimes.gr, σε βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων και για διέγερση σε ανυπακοή.

Κατά την απολογία του ο 27χρονος ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι απαγορεύονται τα ρεβεγιόν, ενώ η 22χρονη δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Η έδρα του τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα και ζήτησε να διαβιβαστεί η δικογραφία στην εισαγγελία πρωτοδικών έτσι ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του ιδιοκτήτη που άνοιξε το κατάστημα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, νεαρά άτομα έκαναν πάρτι σε ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο καφετέριας, δίπλα στις τουαλέτες στην Ευκαρπία με μουσική προερχόμενη από στερεοφωνικό συγκρότημα.

 

Μετά από έλεγχο, η ΕΛΑΣ πέρασε χειροπέδες στην 22χρονη υπεύθυνη του μπαρ, ενώ βεβαίωσε και το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ, καθώς και τη 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας του.

Παράλληλα, συνελήφθη και ο 27χρονος, ο οποίος ανάρτησε δημόσια βίντεο στα social media, επιδεικνύοντας το γεγονός πως, παρά την απαγόρευση, οι ίδιοι παραβιάζουν τα μέτρα και κάνουν πάρτι.

Ωστόσο, την Πέμπτη (23.06.2022) και οι δύο κρίθηκαν αθώοι.

 

newsit.gr

Shares