Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: 24 κιλά ναρκωτικά βρέθηκαν στο σπίτι του 32χρονου στην Καλαμαριά

Στο σπίτι του βρέθηκαν 23 κιλά κάνναβης, 1,2 κιλά κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ – Τα τρία ανήλικα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στη γιαγιά τους.

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης στο διαμέρισμα του 32χρονου, ο οποίος χθες το απόγευμα σε κατάσταση αμόκ άνοιξε πυρ στην περιοχή του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη, και τελικά συνελήφθη στο Δερβένι προκαλώντας προηγουμένως τροχαίο στην Περιφερειακή Οδό.

Στο διαμέρισμά του, όπου την ώρα του επεισοδίου βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του, 6 και 13 ετών, αλλά κι ένας ακόμη ανήλικος, 17 ετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 κιλά κάνναβης, 1,2 κιλά κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη κι ο 29χρονος αδελφός του, καθώς φέρεται να προσέγγισε αργότερα το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ενώ -κατά πληροφορίες- έχει απασχολήσει παλαιότερα τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.
Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν από το σπίτι του Αλβανού που άνοιξε πυρ στον Φοίνικα

Τα τρία ανήλικα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στη γιαγιά τους, όπου φιλοξενούνται. Την ίδια ώρα, η σύζυγος του 32χρονου βρίσκεται στη Μαιευτική Κλινική νοσοκομείου της πόλης, προκειμένου να γεννήσει.

Σε βάρος του αλβανικής καταγωγής δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις περί όπλων, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οδηγείται μαζί με τον αδελφό του στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο protothema.gr, φέρεται να φώναζε ότι κάποιοι βιάζουν τη γυναίκα του, ενώ άλλος ένοικος διπλανής πολυκατοικίας τον άκουσε να λέει “φωνάξτε την αστυνομία”.

 

 

“Πυροβολούσε και έβριζε – Ήταν σε αμόκ”

Όπως ανέφερε στο protothema.gr γυναίκα που μένει στην ίδια πολυκατοικία με 32χρονο Αλβανό, “ο άνθρωπος ήταν σε κατάσταση αμόκ, πυροβολούσε και έβριζε”.

Όπως είπε η γυναίκα, ο άντρας πρώτα πυροβόλησε μερικές φορές έξω από την πολυκατοικία και στη συνέχεια με ένα ρόπαλο που κρατούσε στα χέρια γκρέμισε κυριολεκτικά την είσοδο της πολυκατοικίας, φωνάζοντας “ανοίξτε με, θα τα σπάσω όλα”. Μόλις μπήκε πυροβόλησε περίπου τρεις φορές εντός της πολυκατοικίας με την μια σφαίρα να βρίσκει στην εξώπορτα διαμερίσματος.

narkwtika__3_

narkwtika__5_

“Χτυπούσε την πόρτα της εισόδου με μανία για αρκετή ώρα φωνάζοντας. Οι αστυνομικοί έφτασαν πάρα πολύ γρήγορα και ήταν πάνοπλοι. Ο άντρας έλεγε συνέχεια ‘φωνάξτε την αστυνομία, γρήγορα, φωνάξτε την αστυνομία’. Οι αστυνομικοί έτρεξαν αμέσως στο διαμέρισμα καθώς πίστευαν ότι κινδυνεύουν τα παιδιά. Ζήσαμε αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Οι αστυνομικοί είχαν ασπίδες στα χέρια και μπήκαν στο διαμέρισμα και αυτός είχε φύγει”, ανέφερε στο protothema.gr η γυναίκα.

Σύμφωνα με την ίδια, τις τελευταίες δύο ημέρες έλειπε η σύζυγός του και ήταν στο νοσοκομείο για να γεννήσει το τρίτο τους παιδί, ενώ στο διαμέρισμα του άντρα υπήρχε “περίεργη” κινητικότητα από άτομα που δεν ήταν γνωστά.

 

Πηγή και φωτογραφίες: protothema.gr

Shares