Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Θέμης Αδαμαντίδης: Τι απαντά ο Αλέξης Κούγιας για το βίντεο

Το βίντεο που δημοσιοποίησε το newsit.gr δείχνει την πρώην σύντροφο του Θέμη Αδαμαντίδη να δέχεται κλωτσιά. Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας ωστόσο, με ανακοίνωσή του λέει, ότι είναι ένα βίντεο που δικαιώνει τον πελάτη του.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας περιγράφει ένα βίντεο που δόθηκε από τον δικηγόρο της άλλης πλευράς. Ένα βίντεο «ενός λεπτού χωρίς να φαίνονται πρόσωπα, το οποίο αποδεικνύει ότι όλα όσα έχει ισχυριστεί η εντολέας του είναι ψέματα, αφού ακόμα και αν είναι ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης αυτός που απεικονίζεται στο βίντεο, δεν υπάρχει ούτε τράβηγμα μαλλιών, ούτε χαστούκι στο πρόσωπο, ούτε καμία κλοτσιά που να χτύπησε την καταγγέλλουσα, ούτε ακούγονται βρισιές και το κυριότερο η καταγγέλλουσα φαίνεται να αποχωρεί από την σκηνή αγέρωχη και σχεδόν απολαμβάνουσα αυτό που συνέβη, εικόνα που δεν ταιριάζει σε δήθεν κακοποιημένη γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

 

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει για την πρώην σύντροφο του Θέμη Αδαμαντίδη:

«Όπως είναι γνωστό, η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, αφού τον απομύζησε οικονομικά επί περίπου ένα χρόνο, λίγο μετά την ανακάλυψη του Θέμη Αδαμαντίδη ότι του έκλεψε 7.000 ευρώ, εξαιτίας της οποίας διέκοψε και τις σχέσεις τους, σκηνοθέτησε και κατασκεύασε μία εντελώς ψεύτικη ιστορία δήθεν ενδοοικογενειακής βίας, με σκοπό να τον εκβιάσει μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, αφού ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε δύο συναυλίες το Σαββατοκύριακο, στην Λαμία και στην Μυτιλήνη».

 

Η πρώην σύντροφός του απήγαγε τα παιδιά του
Ο κύριος Κούγιας κάνει αναφορά και στην άλλη πρώην σύντροφο του τραγουδιστή, με την οποία μάλιστα έχει αποκτήσει και παιδιά. Η γυναίκα, μετά την τωρινή σύλληψή του, είπε σε ΜΜΕ ότι και η ίδια είχε δει παρόμοιες συμπεριφορές από τον τραγουδιστή. Ο κύριος Κούγιας λοιπόν, σχολιάζει:

«Όσο για την πρώην σύντροφο, βουλγαρικής καταγωγής, του Θέμη Αδαμαντίδη τα καλύτερα έρχονται και ήδη στο γραφείο μας έχουν φθάσει συγκλονιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν το πώς η συγκεκριμένη κυρία παραπλάνησε τον Θέμη Αδαμαντίδη πριν ένα χρόνο και ουσιαστικά απήγαγε τα παιδιά του και μετακόμισε στην Βουλγαρία, αλλά ο μεγαλόψυχος Θέμης Αδαμαντίδης, αντί να την εξοντώσει δικαστικά, της αγόρασε και σπίτι και δεν άφησε τα παιδιά του ούτε μία μέρα χωρίς χρήματα, όπως αποδεικνύεται από Extrait (ΕΞΤΡΕ) τραπεζών και την υπηρεσία της Western Union».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Εναντίον όσων δημοσιοποίησαν αυτό το βίντεο και μάλιστα το εμφάνισαν ως δήθεν να αποδεικνύει την ενοχή του κύριου Αδαμαντίδη, ενώ στην πραγματικότητα τον αθωώνει, θα υποβληθούν και μηνύσεις και αγωγές αποζημιώσεως. Όσον αφορά το αυριανό Δικαστήριο, παρά το ότι ο κύριος Κούγιας παρίσταται σε δύο σοβαρές δίκες Folli Follie, ψευτογιατρός, θα γίνει κανονικά και θα υπάρξουν εκπλήξεις».

 

newsit.gr

Shares