Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Θέμα ηγεσίας στη ΝΔ έθεσε ο Ε.Μεϊμαράκης έμμεσα: «Αν είναι μικρή η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πράξουμε ανάλογα»…

Θέμα ηγεσίας στη ΝΔ έθεσε ο Ε.Μεϊμαράκης έμμεσα καθώς σε σημερινή του συνέντευξη τόνισε πως «αν είναι μικρή η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πράξουμε ανάλογως»!Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις για την πιθανή διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, είπε πως μάχεται πιστεύοντας ότι «είναι ώρα πολιτικής αλλαγής» και «την ώρα της μάχης δεν μπορείς να κάνει προβλέψεις».

Τόνισε πάντως πως, «όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά, θα πυροδοτήσει μεγάλες πολιτικές αλλαγές. Αν οι πολίτες μιλήσουν και δώσουν μεγάλη διαφορά, τότε η κυβέρνηση δεν στέκει», υπογράμμισε.

Σχολιάζοντας τέλος το ενδεχόμενο η διαφορά να είναι μικρή ή ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι μπροστά στα αποτελέσματα και αν αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αλλαγές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε πως «θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα και σε περίπτωση μικρής διαφοράς θα πράξουμε αναλόγως».

Σε «Δούρειο Ίππο» του ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ε.Μεϊμαράκης καθώς ερωτηθείς προ ημερών για το αν βολεύει τη ΝΔ η πόλωση και η όξυνση του κλίματος είχε πει χαρακτηριστικά: «Αν το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη του εισηγείται όξυνση του πολιτικού κλίματος, εγώ το θεωρώ μείζον λάθος».

Μάλιστα, ο κ. Μεϊμαράκης όταν ρωτήθηκε για εάν θεωρεί ότι η ΝΔ βρίσκεται σε καλό δρόμο, απάντησε με νόημα: «Αυτά θα τα συζητήσουμε μετά τις εκλογές. Θεωρώ σε ώρα μάχης δεν μπορούν να γίνουν τέτοιες συζητήσεις. ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

«Στα βασικά συμπίπτουμε. Στις αρχές, τις αξίες και τα οράματα συμπίπτουμε. Σε ώρα μάχης απαγορεύεται η όποια συζήτηση η οποία μπορεί να παρερμηνευτεί».

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε και το προηγούμενο «μαργαριτάρι» του Ε.Μεϊμαράκη ο οποίος προ ημερών προχώρησε σε μια άνευ ορίου τραγική δήλωση υπέρ της υποψηφιότητας για το βραβείο Νόμπελ των Τσίπρα-Ζάεφ!

Τότε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι «Η πρόταση υποψηφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης στον οποιοδήποτε Έλληνα πρωθυπουργό αναμφίβολα είναι τιμητική για τη χώρα»
.

Shares