Σάββατο , 17 Αύγουστος 2019

ΘΕΑΤΗΣ ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ της αστυνομίας στην ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ στον Κ. Βελόπουλο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για άλλη μια φορά οι ψευτο-αναρχικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από οργανώσεις υπέρ της παγκοσμιοποίησης προσπάθησαν να εμποδίσουν την ομιλία του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, και δυστυχώς αυτή τη φορά το κατάφεραν.

Μια ομάδα αναρχικών από τις 2 το μεσημέρι ανακοίνωσε ότι είχε ξεκινήσει κατάληψη στο πολιτιστικό κέντρο Αντώνης Σαμαράκης στα Ταμπούρια Κερατσινίου. Η ανακοίνωση έγινε μέσω γνωστής ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΕΠΙΘΕΣΗ κατά του Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στο Κερατσίνι….

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 15. März 2019

Παρότι είχε δοθεί εδώ και πολλές μέρες άδεια από το Δήμο για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, περίπου 10 άτομα με το έτσι θέλω κατέλαβαν το χώρο και απαγόρευσαν σε πάνω από 300 άτομα να εισέλθουν στο πολιτιστικό κέντρο.

Εκτός αυτού, ο Δήμαρχος λίγο μετά, με επιστολή του, προέβη σε άρση της παραχώρησης της αίθουσας με πρόφαση δήθεν το σεβασμό στη δημοκρατία. Δηλαδή στην ουσία δικαίωσε τους φασίστες που κατέλαβαν το χώρο, απαγορεύοντας την πραγματοποίηση της ομιλίας, κι όλα αυτά στο όνομα… της δημοκρατίας.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αντίδραση του Ταξιάρχου της αστυνομίας, Γιώργου Παππά. Καθ’ όλη τη διάρκεια των επεισοδίων και της επιθέσεως κατά του Κυριάκου Βελόπουλου παρέμεινε απαθής και όταν μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ του ζήτησαν να παρέμβει απάντησε απλώς ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Οι αντιεξουσιαστές από την ταράτσα και τα παράθυρα πέταξαν πολλές πέτρες και μπουκάλια θέτοντας σε κίνδυνο εκατοντάδες ζωές, όμως ούτε και αυτό συγκίνησε τον ταξίαρχο της αστυνομίας, ο οποίος για άλλη μια φορά παρέμεινε να κοιτάει τα επεισόδια. Όταν μέλη του κόμματος ζήτησαν το λόγο από τον αστυνομικό διευθυντή, Βασίλειο Λάππα, ο οποίος ήταν επίσης παρών, ο ίδιος δήλωνε αναρμόδιος κι ότι απλώς εκτελούσε εντολής του ταξιάρχου κ. Παππά.

Δυστυχώς η ομιλία ακυρώθηκε επειδή το ήθελαν 10 άνθρωποι που προέρχονται από χώρους που είναι γνωστό ότι χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα Open Society του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει στοχοποιήσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αλλά και τον ίδιο τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Εκτός από τους καταληψίες, άλλα άτομα του αναρχικού χώρου εγκλωβίστηκαν λίγο πριν από τις 6 μ.μ. (όπου ήταν προγραμματισμένη η ομιλία) στην οδό Παπαναστασίου, στη συμβολή της με την Καλλιπόλεως, καθώς δυνάμεις τον ΜΑΤ και της ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο. Μέσω της γνωστής ιστοσελίδας ανακοίνωσαν κατά τις 7 περιχαρείς ότι η ομιλία ακυρώθηκε. Για άλλη μια φορά ο κόκκινος φασισμός νίκησε…

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΘΕΑΤΗΣ ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ της αστυνομίας στην ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ στον Κ. Βελόπουλο στο Κερατσίνι…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 14. März 2019

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares