Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς άφησε τους πάντες άφωνους!

Όταν ο coach δεν κάθισε… φρόνιμος στο The Voice!

Σε νέα μέρα, αυτή του Σαββάτου, ήρθε το The Voice με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, με την φάση των knockouts. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θέλησαν να εντυπωσιάσουν τους coaches προκειμένου να διαλέξουν εκείνους για την επόμενη φάση του λαμπερού μουσικού τάλεντ σόου.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου του The Voice, στη σκηνή βρέθηκαν η Δανάη Γκανάτσου, Σταυρούλα Δημητροπούλου και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο γνωστός ερμηνευτής και coach του τάλεντ σόου επέλεξε, με δυσκολία, να συνεχίσει μαζί με την… Dodona στην επόμενη φάση.

Το ταξίδι, όμως, για τα άλλα δυο κορίτσια δεν τελείωσε σε αυτό το σημείο μιας και ο Σάκης Ρουβάς έμελλε να κάνει την μεγάλη ανατροπή παγώνοντας τους πάντες στο πλατό. Και αυτό καθώς ο Απόλυτος Έλληνας σταρ πάτησε το περίφημο steal button για να «κλέψει» την αδελφή της Ανδρομάχης, Σταυρούλα Δημητροπούλου στην ομάδα του.

«Ήταν σήμερα και οι δύο εξαιρετικές! Ήταν και οι τρεις πολύ καλές σήμερα, όπως είδαμε όλοι μας. Δεν θέλω να κρατάω τα κορίτσια σε αγωνία, όμως, το steal το έχω πατήσει για την Σταυρούλα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς στο νέο επεισόδιο του The Voice το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

 

zappit.gr

Shares