Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

“Θα τον κρίνει η κοινωνία” λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη για την άσεμνη χειρονομία του 21χρονου Ροδίτη…

Η Ελένη Τοπαλούδη βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια των δύο νεαρών κατηγορούμενων στην Ρόδο, με τον πατέρας της να σχολιάζει την άσεμνη χειρονομία στα δικαστήρια και την κατάσταση της υγείας της συζύγου του.


Την Δευτέρα, 13.01.2020, ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο τον Νοέμβρη του 2018 στην Ρόδο: Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε άγρια η φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Μετά από 14 μήνες, συγκλονισμένοι οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας, αντίκρισαν για πρώτη φορά κατάματα τους καθ’ ομολογίαν δολοφόνους της κόρης τους.

Η έντονη ωστόσο συναισθηματική φόρτιση, λύγισε την μητέρα της άτυχης φοιτήτριας με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Σωτηρία” προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Λίγες ώρες μετά ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο άνδρας που έφερε στον κόσμο την Ελένη Τοπαλούδη μιλά στο newsit.gr για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του:

“Η σύζυγός μου είναι καλύτερα, αλλά νοσηλεύεται ακόμα. Θα την προσέχουν ακόμα ένα 24ωρο και θα κάνει ακόμα κάποιες εξετάσεις. Οι γιατροί μας είπαν ότι αυξήθηκε το ζάχαρό της εξαιτίας όλων αυτών που διαδραματίστηκαν μέσα στην δικαστική αίθουσα εχθές. Όλα αυτά την επιβάρυναν και δημιουργήθηκε αυτό το επεισόδιο. Όταν έγινε το περιστατικό ήμουν μέσα στην αίθουσα και δεν το αντιλήφθηκα, εκείνη είχε βγει έξω. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ και το προσωπικό του νοσοκομείου που είναι δίπλα μας”.

Ελένη Τοπαλούδη – Ξεσπά ο πατέρας της για τον προκλητικό κατηγορούμενο!
Ο κύριος Τοπαλούδης σχολιάζει και την προσβλητική χειρονομία που έκανε ο 21χρονος Ροδίτης βλέποντας τις κάμερες και τους φωτογράφους έξω από το δικαστήριο…

Ελένη Τοπαλούδη

 

 

Ελένη Τοπαλούδη

“Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για τις χειρονομίες που έκανε ο κατηγορούμενος έξω από το δικαστήριο, δεν το είδα. Η στάση των κατηγορουμένων κρίνεται από εσάς τους δημοσιογράφους και από την κοινωνία. Δεν ξέρω πού απευθυνόταν η χειρονομία αυτή” τονίζει χαρακτηριστικά…

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής
Φωτογραφίες: Intime.

newsit

Shares