Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

TH BIAΣΑΝ στο ΓΗΠΕΔΟ!Φρίκη και Σοκ στη Σουηδία…

Υπόθεση σοκ στη Σουηδία αφού βίασαν γυναίκα στις τουαλέτες του γηπέδου της Χάμαρμπι, στο περιθώριο της αναμέτρησης IK Sirius στο Stockholm’s Tele2 Arena.Το περιστατικό σημειώθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θέτοντας ακόμη και θέμα διακοπής της διοργάνωσης μέχρι νεωτέρας.

Οι αποφάσεις ωστόσο θα ληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, δίχως να αποκλείεται οποιοδήποτε ενδεχόμενο, τουλάχιστον μέχρι να υποχωρήσει η ένταση και να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αδιανόητο αυτό περιστατικό.

Όπως αναφέρθηκε από τις σουηδικές αρχές, η κοπέλα όχι μόνο υπέστη βιασμό, αλλά οι δράστες τη χτύπησαν άσχημα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Χαρακτηριστικό της αγριότητας που βίωσε η κοπέλα, ήταν το γεγονός ότι ακόμη και ένα 24ωρο μετά τον βιασμό της, δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Στον ίδιο αγώνα, η αστυνομία κλήθηκε να επέμβει σε διάφορα περιστατικά βίας, ενώ δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί που διαπιστώθηκαν σε κατάσταση μέθης.

Η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο ή οι δράστες. Η κατάθεση της κοπέλας αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ ήδη έχουν εξεταστεί άτομα που ενδέχεται να είχαν αντιληφθεί κάτι ή που είναι πιθανόν να γνωρίζουν κάτι. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.
tribune

Shares