Σάββατο , 8 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Τέξας: Ένοπλα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Antifa προστατεύουν δρώμενο Drag Queen για παιδιά – Βίντεο

Βαριά οπλισμένα και μασκοφορεμένα μέλη της πασίγνωστης τρομοκρατικής οργάνωσης στον ακροαριστερό χώρο, Antifa, βρέθηκαν στο Τέξας για να προστατέψουν δρώμενο με άνδρα ντυμένος γυναίκα να κάνει σόου <<φιλικό>> για τα παιδιά. Οι γονείς φωνάζουν ότι είναι κακοποίηση.

Η τρομοκρατική και παραστρατιωτική οργάνωση, Antifa, που στοχοποιεί φορείς, πολιτικούς και πολίτες με έντονο μη αριστερό προφίλ και που προσπαθούν να πολεμήσουν την <<προοδευτική>> κουλτούρα που σπέρνει, σαν τον καρκίνο, βρέθηκαν σε πόλη του Τέξας ΕΝΟΠΛΟΙ για να προστατέψουν αμφιβόλου ποιότητας δρώμενο με Drag Queen (άνδρας που ντύνεται με έντονα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ – Σε κάποιες φάσεις και με άσεμνα ρούχα…).

Γονείς και σύλλογοι γονέων έχουν τονίσει τις ανησυχίες τους για τα όλο και αυξανόμενα Drag Queen σόουζ, τα οποία στοχεύουν παιδιά, ισχυριζόμενοι ότι είναι η πρώτη φάση σεξουαλικοποίησης των παιδιών και της “αθωοποίησης” της παιδοφιλίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο μόνος Έλληνας ευρωβουλευτής που το “άνοιξε” για το θέμα αυτό και είχε καταθέσει πρόταση (η οποία απορρίφθηκε) για να χαρακτηριστεί η antifa ως τρομοκρατική οργάνωση, ήταν ο Εμμανουήλ Φράγκος της Ελληνικής Λύσης.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares