Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Τετάρτη 1/3 στις 21:10 o Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης και την εκπομπή “Στο επίκεντρο”

Θα μιλήσει για όσα μας αφορούν

Την Τετάρτη 1η Μαρτίου και ώρα  21:10 στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης και στην εκπομπή ” Στο επίκεντρο” με τον Λευτέρη Κουρκουλό,  ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, πρόκειται να μιλήσει για όσα ταλανίζουν την Ελληνίδα και τον Έλληνα!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, γνωστός για τον αιχμηρό και αποκαλυπτικό δημόσιό του λόγου, θα θέσει επί τάπητος όλα τα μείζονα ζητήματα, που κακοφορμίζουν στη χώρα, ορθώνοντας τείχος απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, και της υποκριτικής ευαισθησίας τους.

Ιδιαίτερα, σε περιπτώσεις, όπως αυτή των σεισμοπαθών της Κρήτης, οι οποίοι επί δεκάδες μήνες είναι αβοήθητοι και επί ξύλου κρεμάμενοι από την Πολιτεία, ενώ ασμένως παραχωρήθηκε βοήθεια στην Τουρκία.

Ταυτόχρονα, δεν θα λησμονηθεί και το γεγονός… της συνεκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου, που έχει ανακαλυφθεί στη Κρήτη και εκτιμάται ότι υπάρχει και στο Αιγαίο.

Οι γνωστές ως “Πρέσπες του Αιγαίου”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Κυριάκος Βελόπουλος την ενορχηστρωμένη ενέργεια των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για απεμπόληση των αποκλειστικών δικαιωμάτων που έχουμε ως χώρα προς χάριν του “καζάν-καζάν” αυτών που μας απειλούν ότι θα έρθουν βράδυ.

Την Τετάρτη, λοπόν, 1η Μαρτίου και ώρα 21:10 στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης και στην εκπομπή ” Στο επίκεντρο”

 

Shares