Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, χαρακτήρισε την κυβέρνηση «αριστεροφοβική» εξαιτίας της μη προώθησης της «ιδιωτικής παιδείας», καθώς το άρθρο 16 δεν συγκέντρωσε τις ψήφους που χρειαζόταν στην προηγούμενη Βουλή για να αναθεωρηθεί.

TEΛΕΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και Δημογραφικά και Πολιτικά – Κραυγή Βελόπουλου…

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 25. November 2019

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ! ΕΧΟΥΜΕ 40,000 Άστεγους στην Ελλάδα κι εσείς δίνετε λεφτά στους Λαθρομετανάστες… ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…. Ράπισμα του Κ.Βελόπουλου στην Κυβέρνηση….

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 25. November 2019

Σημείωσε ακόμα πως είναι υπέρ της απλής αναλογικής αλλά «μας σταματάει η Θράκη». «Δεν θα δώσουμε το δικαίωμα σε κανέναν να μιλάει για… άλλα πράγματα. Πάνω από την Ελληνική Λύση, είναι το εθνικό συμφέρον. Όποιος παίζει με τη φωτιά καίγεται ο ίδιος» συμπλήρωσε.  «Δεν τολμήσατε την εκλογή του ΠτΔ από τον λαό. Κάντε επιτέλους το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της χώρας. Όπως όλες οι χώρες. Να μην αποφασίζει μόνο ο πρωθυπουργός. Τόσο δύσκολο είναι; Είναι προτάσεις που απερρίφθησαν από ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν τους άρεσαν».

ΑΦΩΝΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ από όσα είπε ο Βελόπουλος! ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Τα περισσότερα εγκλήματα είναι από αλλοδαπούς….

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 25. November 2019

ΑΠΟ 8 ΣΗΜΕΙΑ στο ΑΙΓΑΙΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Κλείστε τα σύνορα… Επίθεση του Κ. Βελόπουλου στη ΝΔ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 25. November 2019

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ .

Είναι θλιβερή η εικόνα του κοινοβουλίου. Είναι άδεια τα έδρανα. Λείπουν οι συνάδελφοι από τη συζήτηση για ένα τοσο σημαντικό θέμα. Γυρίζουμε την πλάτη ακόμα και σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε σωστά. Θλίβομαι γιατί μιλήσαμε για συνταγματική αναθεώρηση, αλλά οι προτάσεις των μικρών κομμάτων δεν ακούστηκαν. Γιατί δεν κάνατε διάλογο; Λέτε ότι πιστευετε στις συναινέσεις. Καμμία πρόταση δεν σας άρεσε; Καμμία πρόταση της Ελληνικής Λύσης; Αν είναι έτσι, να έρχεστε εδώ μόνοι σας να συζητάτε και να ψηφίζετε. Πάσχεται από αντιρρητισμό.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να βάζετε την Αγαπηδακη του ΣΟΡΟΣ υπεύθυνη στους Λαθρομετανάστες; Nτροπή στη ΝΔ …

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 25. November 2019

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΣΤΗ βουλη τη ΝΔ ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ…. και σε όποιον αρέσει…

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 25. November 2019

Μιλάμε για το σύνταγμά μας όταν το κράτος είναι υπό επιτροπεία. Δηλαδή οι νόμοι οι ελληνικοί υποκαθίστανται από τους ευρωπαϊκούς και την επιτροπεία. Πάτε να φτιάξετε ένα σύνταγμα καλό κατά την άποψή σας κακό κατά την δική μας αλλά, ξέρετε, δεν είναι κακό να ακούτε. Κακό είναι να μην ακούτε. Στη ΝΔ νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Αν είναι έτσι, τόσα χρόνια πριν που κυβερνούσατε γιατί πτωχεύσατε την χώρα;

Εμείς ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είμαστε υπέρ της ιδιωτικής παιδείας. Δεν είστε εσείς; Τι φοβηθήκατε; Να μιλήσουμε για μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα πανεπιστήμια αλλά για ιδιωτική παιδεία. Αλλά εσείς φοβάστε την αριστερά. Δεν υπάρχει αριστερά στην Ελλάδα κύριοι. Φοβάστε τους καθηγητές. Οι καθηγητές είναι πολύ σημαντικοί. Ξέρετε τι έχει πει ένας κορυφαίος Γερμανός; Φέρετε μου καθηγητές να διαλύσουμε το κράτος. Ξέρετε πώς γίνονται στην Ελλάδα οι καθηγητές. Ο φίλος του φίλου… ο εραστής και η ερωμένη… έτσι γίνεται στην Ελλάδα. Γιατί να μην γίνουν ιδιωτικά πανεπιστήμια; Φοβάστε να μπήξετε το μαχαίρι στο κόκκαλο; Για ποιο λόγο;

ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! Είναι Επιτακτική Εθνική Ανάγκη…. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η EΛΛΑΔΑ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 25. November 2019

Γιατί δεν θεσπίζετε το ασυμβίβαστο του συνδικαλισμού; Τι σχέση έχει η ιδιότητα του κομματικού στελέχους, με την πολιτική ταυτότητα και τον συνδικαλισμό; Γιατί ένα κομματικό στέλεχος να ανελίσσεται στην κομματική μηχανή μέσω του συνδικαλισμού; Απογαλακτίστε την πολιτική από αυτό. Όταν όμως λειτουργείς με το μυαλό στις εκλογές δεν μπορείς να κάνεις σωστή συνταγματική αναθεώρησης.

ΑΝ ΔΕ ΦΟΒΑΣΤΕ…. ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΗ του ΠτΔ από το ΛΑΟ… Για να κόψετε όμως τους μισθούς … δεν είχατε πρόβλημα….

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 25. November 2019

Είναι δυνατόν να υπάρχουν συνδικαλιστές στην αστυνομία και τον στρατό; Δεν χρειάζεται ο συνδικαλισμός εκεί αν οι άνθρωποι αυτοί πληρώνονται καλά. Αυτά είναι αντιφατικά για την δημοκρατία. Δεν είναι σωστά για ένα κράτος.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ με τη ΘΡΑΚΗ και τον ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ! Πάνω από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι το Εθνικό ΣΥΜΦΕΡΟΝ! Η Ελλαδα είναι πάνω από όλους μας…

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 25. November 2019

Πάμε στην εκλογή ΠτΔ. Από το ’74 και μετά όλα γίνονται με βάση την κομματική γραμμή. Η δεξιά κυβέρνηση επιλέγει αριστερό πρόεδρο για να τον ψηφίσουν οι άλλοι. Η Αριστερή κυβέρνηση βάζει δεξιό πρόεδρο για να τον ψηφίσουμε όλοι μαζί. Εμείς λέμε ο πρόεδρος να εκλέγεται άμεσα από τον ελληνικό λαό. Να το αλλάξουμε. Μπορούμε να το αλλάξουμε το σύνταγμα. Για το σύνταγμα λέει επίσης ότι δεν μπορείς να μου κόβεις τον μισθό και το δικαστήριο με δικαιώνει αλλά εσύ συνεχίζεις να μου κόβεις τον μισθό.

Είναι δειλή η πρότασή σας για την εκλογή ΠτΔ. Δεν τολμήσατε να προτείνετε την εκλογή του από τον λαό. Γιατί θα προτείνατε εσείς κάποιον και θα έβγαινε εκείνος που θα πρότειναν οι άλλοι. Φοβάστε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Φοβάστε ότι θα είχατε ένα αποτέλεσμα της τάξεως του 30% ενώ στις βουλευτικές εκλογές είχατε το 40%. Κοιτάτε μόνο την καρέκλα.

Εκλογή βουλευτών μάξιμουμ για 3 τετεραετίες. Ο βουλευτ΄ςη δεν μπορεί να είναι σε αυτή τη θέσει 20 και 30 χρόνια. Θα έχουμε δηλαδή ισόβιους βουλευτές; Θέλουμε νέους ανθρώπους. Οι Βουλευτές δεν είναι αιωνόβιοι.

30.000 πολίτες να κάνουν πρόταση νόμου. Να προτείνουν κάτι. Όλα εσείς τα ξερετε; Αυτό προβλέπεται και στη Ισπανία και στην Ιταλία ακόμα και στα Σκόπια και την Ρουμανία. Αυτό είναι συμμετοχή του πολίτη στην διαδικασία της δημοκρατίας. Εδώ ο πολίτης είναι μονο για να ζητά ρουσφέτια. Είναι υποχείριο του βουλευτή.

Δεν μιλώ για το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Αυτά μας απαξιώνουν στα μάτια των πολιτών. Οι οποίοι βεβαίως δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Γιατι έρχονται κάθε φορά και ξαναψηφίζουν αυτούς που τους κατέστρεψαν. Το άρθρο περί ευθύνης υπουργών θα έπρεπε κανονικά να λέγεται περί ανευθύνης υπουργών.

Είμαστε η μοναδική χώρα που δεν έχει συνταγματικό δικαστήριο. Όλες οι χώρες έχουν. Γιατί όχι εμείς; Το προτείναμε. Το συνταγματικό δικαστήριο θα κρίνει ποιος νόμος είναι συμβατός ή ασύμβατος με το σύνταγμα και δεν θα περιμένουμε 5 χρόνια να αποφασίσει το ΣτΕ. Στην Γερμανάι υπάρχουν 16 διαφορετικά συνταγματικά δικαστήρια. Κάθε κρατίδιο έχει δικό του συνταγματικό δικαστήριο. Ξεκινήστε το. Γιατί δεν κάνετε διάλογο; Να δούμε ποιοι συμφωνουν. Να εκθέσουμε τους άλλους.

Απλή αναλογική: είμαστε υπέρ της. Όμως υπάρχει ένα θέμα που μας βάζει φρένο. Για να μπει ένα κόμμα στην βουλή με 1% – 1,5% θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να κοιτάμε και το εθνικό συμφέρον. Δεν μπορούμε να παίζουμε με την φωτιά

Κάντε συμβούλιο εθνικής ασφαλείας της χώρας. Όπως έχει η Τουρκία, η Αλβανία, η Γαλλία. Όχι όποτε θέλει ο πρωθυπουργός να φωνάζει τους αρχηγούς των κομμάτων. Είναι προτάσεις που απερρίφθησαν από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν άρεσαν. Το συμβουλιο εθνικής ασφαλείας είναι απαραίτητο σε κάθε δύσκολη περίοδο και τώρα περισσότερο παρά ποτέ.

Χθες η Αυστρία εξέδωσε ανακοίνωση: βάζει λουκέτο σε τζαμιά και διώχνει τους ιμάμηδες. Ο Κουρτς. Γιατί εσείς της ΝΔ δεν αποφασίζετε να πηγαίνετε τους λαθρομετανάστες σε ακατοίκητα νησιά; Δείτε την Ισπανία που εφαρμόζει το Gag Law. Εάν δεν μπορείτε να τον κάνετε από μονοι σας αντιγράψτε το από τους άλλους. Ο νόμος της Ισπανίας απαγορεύει το άσυλο. Αλλά όταν οι άλλοι κλείνουν τα τζαμιά εσείς θέλετε μέσα στα hot spots να κάνετε τζαμιά. Ξέρετε όμως ότι ο Αφγανός δεν πάει στο ίδιο τζαμί με τον Πακιστανό. Δηλαδή θα χρειαστούν κι άλλα τζαμιά. Πολλά τζαμιά. Όμως η Ελλάδα θα παραμείνει χριστιανική και ελληνική. Ανεκτική μεν αλλά Χριστιανική και Ελληνική.

Βάζετε την κ. Αγαπηδάκη, που συνεργάζεται με τον Σόρος, ο οποίος έχει το πανεπιστήμιο Κύπρου. Ο Σόρος έχει απαγορευτικό στο Ισραήλ γιατί αφάνισε Εβραίους. Τους έστελνε στα κρεματόρια. Και εμείς βάζουμε την Αγαπηδάκη του Σόρος υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Στην Θεσ/νίκη από το 2009 εως το 2019 είχαμε 6.000 συλλήψεις λαθρομεταναστών για διάφορες παρανομίες. Αυτούς φέρνετε στην Ελλάδα. Δεν έχουν χαρτιά. Δεν έχουν διαβατήρια. Τα σκίζουν. Τα πετάνε. Τι σημαίνει ασυνόδευτο παιδι; Είναι παιδί ο 23χρονος; Το παιδί είναι κάτω των 16 ετών. Στα 16 είναι ανήλικος όχι παιδάκι. Και ο 23χρονος δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Δεν έχουν σύνορα οι θάλασσες λέτε. Δεν μπορούν να φυλαχτούν τα θαλάσσια σύνορα. Οι στρατιωτικοί μας ξέρουν από πού έρχονται οι λαθρομετανάστες. Είναι 8 σημεία. Αν η χώρα μας δεν μπορεί να φυλάξει 8 σημεία στην θάλασσα να το κλείσετε το μαγαζί, να δώσετε τα κλειδιά στου λαθρομετανάστες και να τελειώσουμε. Απαγορεύετε το push back. Έχετε βάλει τους Έλληνες να push ups αλλά εσείς push back δεν κάνετε.

Στη Λεβίθα που θα πηγαίνατε τους λαθρομετανάστες κάνατε πίσω. Γιατί? Φοβηθήκατε την Τουρκία; Είναι αλήθεια; Σωστή επιλογή αλλά γιατί φοβηθήκατε την Τουρκία;

Ο Κογκολέζος, λέει, έχει κατά κεφαλήν εισόδημα 446 ευρώ ετησίως. Αλλά δίνει 5.000 ευρώ -δηλαδή μισθούς 12 χρόνων δουλειάς- για να έρθει στην Ελλάδα. Αυτό πιστεύετε εσείς; Αν δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται ψάξτε λίγο παραπάνω. Εχουμε εισβολή. Πραγματική εισβολή. Ειρηνική αλλά είναι εισβολή και πρέπει να αποτραπεί.

Σήμερα στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι υπάρχουν 40.000 άστεγοι. Καμμία μέριμνα δεν έχετε κάνει γι’ αυτούς. Τους έχετε πεταμένους και μαλώνετε με τον ΣΥΡΙΖΑ για τα 200 ευρώ επίδομα θέρμανσης. Η Ελλάδα τελειώνει κύριοι. Την τελειώνετε εσείς εθνικά και πολιτικά. Δώστε κίνητρα για να γεννήσουν οι Έλληνες. Μην έχετε το νου σας μόνο στις εκλογές. Που έρχονται. Το συζητάτε για διπλές εκλογές. Μην έχετε το νου σας μόνο στις εκλογές και την καρέκλα…