Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Τεράστια τα οχυρωματικά έργα των ρωσικών δυνάμεων στα σύνορα με την Ουκρανία (φωτό)

Συνεχείς σειρές χαρακωμάτων και κωλυμάτων

Οι αρχές της συνοριακής επαρχίας του Μπέλγκοροντ δημοσίευσαν φωτογραφίες από αμυντικές κατασκευές που κατασκευάζονται στα σύνορα με την Ουκρανία.

Σημειώνεται πως η κατασκευή τους ξεκίνησε στα μέσα του φθινοπώρου και οι παρακάτω εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Telegram δείχνουν πολλαπλές σειρές αντιαρματικών φραγμών.

Κατά πληροφορίες που δημοσιεύονται σε ρωσικούς λογαριασμούς στο Telegram, η κατασκευή είναι μεγάλης κλίμακας και δεν περιορίζεται στη διάνοιξη τάφρων:

Οι θέσεις προσωπικού είναι επίσης εξοπλισμένες επί τόπου, ενισχυμένες με πλάκες από σκυρόδεμα για προστασία από χτυπήματα πυροβολικού.

Ρωσικά ΜΜΕ παρατηρούν τα παρακάτω:

«Είναι ευχάριστο ότι μετά από 10 μήνες ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανησυχούν σοβαρά για τη δημιουργία τέτοιων εγκαταστάσεων στις πιο επικίνδυνες περιοχές.

Ταυτόχρονα, μόνο συρματοπλέγματα με χαρακώματα δεν θα σταματήσουν τον εχθρό.

Ως εκ τούτου, εκτός από την κατασκευή γραμμών άμυνας, είναι επίσης απαραίτητο να δοθεί μεγάλη προσοχή στον εφοδιασμό και την μάχιμη εκπαίδευση του προσωπικού που θα καταλάβει τις θέσεις αυτές. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα είναι δυνατό να έχουμε ένα πραγματικά θετικό αποτέλεσμα από μια τόσο μεγάλης κλίμακας κατασκευή».

pronews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares