Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάστασή του

Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος


Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση για πέμπτη μέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία, ο τέως βασιλείας Κωνσταντίνος, έχοντας στο πλευρό του σύσσωμη την οικογένειά του.

Ο τέως βασιλιάς παρά την σοβαρότητα της κατάστασής του βρίσκεται εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Όλη η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του στη μάχη που δίνει. Τα παιδιά του βρίσκονται στην Αθήνα και η σύζυγός του, Άννα Μαρία, βρίσκεται καθημερινά δίπλα του στις ώρες του επισκεπτηρίου της Μονάδας.

Σημειώνεται ότι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος που βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, έπαθε οξύ εγκεφαλικό ενώ είχε προσβληθεί από κορονοϊό τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία ενώ αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα.

Η τελευταία φορά που ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εμφανίστηκε δημόσια ήταν στις 19 Οκτωβρίου 2022, όταν σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, εντοπίστηκε μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία, και τις αδελφές του, την πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, και την Ειρήνη. Η οικογένεια του τέως βασιλιά αποχωρούσε από γνωστό μαγαζί επί της Βουκουρεστίου και Πανεπιστηµίου όπου λίγο πριν είχε γευματίσει.

Πηγή: Newsbomb.gr

Shares