Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Τένια Μακρή: «Με τον άνδρα μου πέρασα πάρα πολύ δύσκολα για τρία ολόκληρα χρόνια»

“Έπρεπε να ήμουν εκεί και να του δίνω κουράγιο” εξομολογείται η Τένια Μακρή.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τένια Μακρή στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη σύμβουλος σχέσεων αναφέρθηκε από καρδιάς στην ασθένεια που οδήγησε στον θάνατο τον σύζυγο της καθώς και τα όνειρα της για το μέλλον.

Βγαίνατε στην τηλεόραση κάθε μέρα και παράλληλα περνούσατε ένα προσωπικό δράμα την ασθένεια του συζύγου σας. Πώς καταφέρατε τότε να το κρατήσετε κρυφό;

Όταν περνάς κάτι τέτοιο, πρέπει να συγκεντρώνεις όλη σου την ενέργεια σε σένα, για να μην χάνεις τη δύναμή σου. Όπως και με τον δικό μου καρκίνο που πέρασα αργότερα, το δημοσιοποίησα αφού ήμουν πλέον καλά. Με τον άνδρα μου πέρασα πάρα πολύ δύσκολα για τρία ολόκληρα χρόνια. Ήμουν στυλοβάτης, δίπλα του σε όλα.

Τον έκανα να νιώσει ότι δεν είναι μόνος του και το πολεμούσαμε μαζί. Έπρεπε να ήμουν εκεί και να του δίνω κουράγιο. Αυτό έκανα! Τρία χρόνια μετά, έφυγε. Αργότερα έπρεπε να σταθώ στα πόδια μου, να είμαι γερή και δυνατή για το παιδί μου.

Και τέλος, ποια είναι τα σχέδια και ποια είναι τα όνειρά σας για το μέλλον;

Ένα από τα πράγματα τα οποία θέλω να κάνω είναι να εκδοθούν και τα δύο άλλα βιβλία, τα οποία αποτελούν την τριλογία του τελευταίου βιβλίου. Έχουμε ακόμα δύο βιβλία τα οποία είναι έτοιμα και τα οποία θα εκδοθούν εν ευθέτω. Το ένα εξ αυτών είναι το πώς η κακοποίηση επηρεάζει την εξέλιξη των παιδιών μέσα στη σχέση και το άλλο είναι ότι όταν βρίσκεσαι σε μια κακοποιητική σχέση, το πολύ μεγάλο δίλημμα είναι αν μένεις και το πώς φεύγεις από αυτή τη σχέση. Ο άλλος μου στόχος είναι να ολοκληρώσω το βιβλίο το οποίο γράφω τώρα και το οποίο βάζει το γάμο στο μικροσκόπιο. Αυτό είναι εκείνο το οποίο γράφω τώρα και ελπίζω κι αυτό να το τελειώσω σύντομα, ούτως ώστε να είναι και αυτό έτοιμο προς έκδοση.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares