Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021

Τέλος στο μήνυμα για ψώνια SMS 13032 – Τι αλλάζει στο λιανεμπόριο

SMS 13032: Τι αλλάζει μετά το Πάσχα στο λιανεμπόριο.

SMS 13032: Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η επιτροπή των λοιμωξιολόγων φέρεται να αποφάσισε την κατάργηση του SMS στο 13032 μετά το Πάσχα για τις αγορές στα καταστήματα, ανάβοντας το «πράσινο» φως στην περαιτέρω άρση των περιορισμών.

Η είδηση έγινε γνωστή από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), το οποίο επικαλείται πληροφορίες από τη σημερινή συνεδρίαση των Ειδικών.

Άρση lockdown: Οι τελικές εισηγήσεις – Πότε ανοίγουν εστίαση, σχολεία, μετακινήσεις

Tι ισχύει τώρα

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν, επιτρέπεται η λειτουργία του λιανεμπορίου, πλην των μεγάλων εμπορικών κέντρων και πολυκαταστημάτων, με τη χρήση ειδικού κωδικού (13032) και έως 3 ώρες συνολικά την ημέρα.

Πώληση θα γίνεται εκτός καταστήματος με ραντεβού (click away) και εντός καταστήματος με την μέθοδο click in shop, με τον αυστηρό περιορισμό του ενός πελάτη ανά 25 τετραγωνικά και μέγιστο όριο 20 πελάτες, με ραντεβού.

Αρχικά, κλείνουμε ραντεβού με το κατάστημα ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και να έχουμε αποδεικτικό του ραντεβού από την επιχείρηση είτε με SMS είτε με e-mail το οποίο θα πρέπει να δείξουμε σε περίπτωση ελέγχου μαζί με την ταυτότητά μας.

Στη συνέχεια στέλνουμε SMS στο 13032, το οποίο δεν χρειάζεται κωδικό και είναι χωρίς χρέωση και πρέπει να έχει τα εξής στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση κατοικίας
  • Περιοχή

Στη συνέχεια, λαμβάνουμε την εξής απάντηση: «Μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα»

Να σημειωθεί ότι στα SMS στο 13032 υπάρχει κόφτης, καθώς μπορούμε να στείλουμε μόνο μία φορά ανά 24ωρο, ενώ ισχύει για 3 ώρες.

Πάσχα 2021: Πόσα άτομα επιτρέπονται στο Πασχαλινό Τραπέζι και στο σούβλισμα του Οβελία

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!