Τετάρτη , 19 Ιούνιος 2019
Τελευταία Νέα

Τέλος στα σενάρια για εθνικές εκλογές το Μάιο έδωσε ο Α.Τσίπρας: «Με “γαργαλάνε” αλλά δεν θα τις κάνω πρόωρα»…

Τέλος στα σενάρια για πρόωρες εκλογές το Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές έδωσε ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας μιλώντας μιλώντας σε ανοιχτή συζήτηση με νέους για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης, που διοργανώνεται από τον Στέλιο Κούλογλου, στο Θέατρο Κιβωτός.

«Αν και πολλοί με έχουν ‘γαργαλήσει’ να κάνουμε εθνικές εκλογές την ίδια μέρα, αντιστέκομαι και δεν θα γίνει αυτό», τόνισε, για να υπογραμμίσει την «σημασία» που έχουν οι επικείμενες ευρωεκλογές, θέλοντας να δικαιολογήσει έτσι την διστακτικότητα  που επιδεικνύει για  προσφυγή στις κάλπες για εθνικές εκλογές.

«Βρισκόμαστε σε μια νέα πραγματικότητα σήμερα, σε μια πολύ κρίσιμη καμπή για την Ευρώπη, το ευρωπαϊκό οικοδόμημα καθεαυτό και τον πλανήτη», είπε ο Αλέξης Τσίπρας για να συνεχίζει:

«Η ευρωπαϊκή ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης δεν είναι μια ιδέα συντηρητική, παρότι τη διαχειρίστηκαν συντηρητικές δυνάμεις, αλλά ριζοσπαστική, ρηξικέλευθη και προοδευτική», υπογράμμισε.

Σχολίασε δε, ότι μέσα σε αυτή την πενταετία υπήρξαν και μηνύματα ελπίδας, υπήρξαν όμως και πολλά αρνητικά γεγονότα και βρισκόμαστε άλλη μια φορά μπροστά σε κρίσιμες επιλογές.

Επανέλαβε τέλος ότι είναι κρίσιμες ευρωπαϊκές επιλογές για το μέλλον της Ευρώπης, άρα και της Ελλάδας και πως οι νέοι θα πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα και να πάνε να ψηφίσουν.

Άρα, ουσιαστικά είπε δεν πάω σε εθνικές εκλογές γιατί είναι κρίσιμες για το μέλλον της… Ευρώπης.

Ταυτόχρονα δεν αποκάλυψε, και πότε θα πάει σε εθνικές εκλογές, αν και από τα γενικότερα «μηνύματα» που εκπέμπει αν μπορούσε δε θα πήγαινε και … καθόλου.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares