Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τελικός J2US: Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό οι νικητές του σόου…..

Η συγκίνησή τους δεν μπορούσε να κρυφτεί ούτε στιγμή από το πρόσωπό τους


Αυλαία έριξε εχθές το βράδυ το J2US και ένα από τα τρία ζευγάρια κατάφερε να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό! Τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό επάνω στη σκηνή και μας χάρισαν μοναδικές και αξέχαστες εμφανίσεις.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Τάσος Ξιάρχο με την Κόνι Μεταξά, και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη διεκδίκησαν τον τίτλο του μεγάλου νικητή και η αγωνία μέχρι το φινάλε χτύπησε κόκκινο. Το ζευγάρι που κατάφερε να εντυπωσιάσει περισσότερο την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό ήταν ο Τάσος Ξιάρχο και η Κόνι Μεταξά, οι οποίοι κατάφεραν να σηκώσουν την… κούπα!

Η συγκίνησή τους δεν μπορούσε να κρυφτεί ούτε στιγμή από το πρόσωπό τους, ενώ η αντίδραση της Κόνι Μεταξά όταν ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι είναι οι μεγάλοι νικητές του show ήταν μοναδική.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=abFuVnrpLLo&feature=emb_title

 

Οι δύο καλλιτέχνες, ήταν από την αρχή του παιχνιδιού το απόλυτο φαβορί για την κορυφή. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες κατάφεραν να συγκινήσουν την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό με την εμφάνισή τους, καθώς επέλεξαν να τραγουδήσουν το «Blood // Water» του Grandson. Οι δύο παίκτες αφιέρωσαν το act τους στη δολοφονία του George Floyd, επιθυμώντας να περάσουν ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού. Ο θάνατος του 46χρονου άντρα, την 25η Μαΐου στη Μινεάπολη, είναι ο τελευταίος μιας σειράς δολοφονιών μαύρων πολιτών από την αστυνομία, που προκάλεσαν την οργή του κόσμου.

Στην πρώτη τους εμφάνιση στον μεγάλο τελικό του «Just The 2 Of Us», ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά επέλεξαν να τραγουδήσουν ξανά το «Cry me a river», το οποίο γι’ ακόμα μία φορά το είπαν εξαιρετικά. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Στο τέλος του τραγουδιού, ο Τάσος πήρε αγκαλιά την Κόνι για να την κατεβάσει από τον πάγκο που είχε στηθεί πάνω στη σκηνή και «κόλλησαν» μεταξύ τους, καθώς το κολιέ που φορούσε ο χορογράφος πιάστηκε στο ρούχο της τραγουδίστριας, με αποτέλεσμα να κατέβουν τα σκαλιά… αγκαζέ.

Στο δεύτερο γύρο του διαγωνισμού, το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε το «Telephone» των δημιουργών Stefani Germanotta, Rodney Jerkins, LaShawn Daniels, Lazonate Franklin και Beyoncé Knowles, ενώ στη συνέχεια ερμήνευσαν την «Κιβωτό» της Ελένης Βιτάλη.

 

πρωτο θεμα

Shares