Κυριακή , 3 Ιουλίου 2022

Τελικά έχουμε και τους τρομοκράτες που μας αξίζουν: Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος εν δράσει….

Τελικά έχουμε και τους τρομοκράτες που μας αξίζουν και το λέμε αυτό διότι το ίδιο συμβαίνει και με το ελληνικό πολιτικό σύστημα και οι δύο προέρχονται από την «θαυμαστή» ελληνική κοινωνία της εποχής.

Στην πρόσφατη εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» είχαμε σκηνές που μόνο στην ταινόα «Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος» έχουν παιχτεί.

Σε μια ληστεία που μόνο ο «Γκούφη» θα μπορούσε να διαπράξει πυροβόλησαν ο ένας τον άλλον!

Από εκεί και πέρα τι άλλο να προσθέσουμε: Πώς ήταν μόνο οι δυό τους και κανανε ληστείες της τάξεως των 1600 ευρώ;

Οι Αρχές ήταν εδώ και καιρό στα ίχνη των τρομοκρατών αλλά η ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Χολαργό άνοιξε το δρόμο για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης. Η ληστεία αυτή θα «διδάσκεται» στις «μεγάλες των ληστών σχολές» σε όλο τον πλανήτη ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Περισσότερο για τρέιλερ «ταινίας γέλιου» με τον ΘΒ στο «Ο φαλακρός πράκτωρ 000» έμοιαζε η ληστεία αυτή.

Τα ωραία όμως δεν τελειώνουν εδώ. Σύμφωνα με το ΑΝΤ1 στη γιάφκα της Κυψέλης που βρέθηκαν όπλα και υλικό από την οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα, στο κουδούνι υπήρχε το επώνυμο ενός από τους συλληφθέντες!

Εντάξει πιο ηλίθιος πεθαίνεις…

Εν πάση περιπτώση αν είναι τέτοια η νέα γενιά των τρομοκρατών ελπίζουμε να μην ειναι τέτοια η νεά γενιά των αστυνομικών και η νέα γενιά γενικώς γιατί τότε ζήτω που καήκαμε…

Πάντως η νέα τρομοκρατία ουδεμία σχέση έχει με την αλάνθαστη επί 27 χρόνια 17 Νοέμβρη του παρελθόντος αν και αυτή ήταν «αλάνθαστη» και λόγω της έλλειψης πολιτικής βούλησης από τις κυβερνήσεις για να την εξαρθρώσουν νωρίτερα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares