Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τέμπη: «Βυθίστηκε» στα χημικά για το ρεπορτάζ στα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Σε ιδιαίτερες δύσκολες συνθήκες για την κάλυψη του ρεπορτάζ, σε συγκέντρωση για την τραγωδία στα Τέμπη που οδήγησε σε επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε η δημοσιογράφος Πωλίνα Κολωκοτρώνη το βράδυ της Παρασκευής στη σύνδεση που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ειδικότερα, από την Καμάρα της συμπρωτεύουσας, η δημοσιογράφος κλήθηκε να μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ένταση που προκλήθηκε στην πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών για την εθνική τραγωδία. Μάλιστα, οι ανάσες της Πωλίνας Κολωκοτρώνη δεν μπόρεσαν να κρυφτούν κάνοντας εμφανή την δύσκολη διαχείρισης του συγκεκριμένου απαιτητικού θέματος.

«Δυστυχώς η πορεία κόπηκε στα δύο και ομάδα αναρχικών έχει προκαλέσει επεισόδια πάνω στην οδό Εγνατία, έβγαλε κάδους απορριμάτων στο οδόστρωμα και τους πυρπόλησε. Η αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών προκειμένου να μην λάβει έκταση αυτή η ένταση» τόνισε, μεταξύ άλλων, η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. «Φαίνεται πως θα είναι μια βραδιά έντασης η σημερινή, η οργή είναι μεγάλη στους πανεπιστημιακούς κύκλους καθώς το Αριστοτέλειο μετράει 10 φοιτητές οι οποίοι είναι είτε αγνοούμενοι είτε νεκροί από την τραγωδία που είχαμε στα Τέμπη».

«Να ευχαριστήσουμε την Πωλίνα Κολωκοτρώνη που μεταδίδει αυτές τις εικόνες και το ρεπορτάζ με δυσκολία, προφανώς, από τα χημικά που υπάρχουν εκεί» υπογράμμισε ο άνκορμαν του ΑΝΤ1.

 

zappit.gr

Shares