Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τέμπη: Το συγκλονιστικό τραγούδι για το σιδηροδρομικό δυστύχημα – «Μανούλα μου θα στείλω»

Το συγκινητικό τραγούδι για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη ανέβηκε στο διαδίκτυο και ξεπέρασε πολύ γρήγορα τις 1.000 προβολές…

«Μανούλα μου, θα στείλω» τραγουδά η Βιολέτα Νταγκάλου για το σιδηροδρομικό δυστύχημα και την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. Η Βιολέτα Νταγκάλου, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε το 2014 μέσα από το «Voice» δημιούργησε ένα νέο τραγούδι που απευθύνεται στη μανούλα κάθε αδικοχαμένης ψυχής που βρισκόταν μέσα στο Intercity 62 το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

«Ο ουρανός σκεπάζει, το μαύρο χρώμα βάζει, τ’ αστέρια για στολίδι στο μακρινό ταξίδι. Mανούλα μου, θα στείλω σαν φτάσω, μην ανησυχείς. Χαμόγελο θα γίνω στα χείλη σου σαν θα με δεις. Μα από το πρόσωπό της δάκρυ κύλησε στη γη στο χώμα το νωπό της χάθηκε κι αυτή μαζί.

Ο ουρανός στενάζει το μαύρο χρώμα βάζει για εκείνο το ταξίδι θα καίει το καντήλι. Μανούλα μου, θ’ αργήσω, κοιμήσου, μην ανησυχείς θα ‘ρθω να σε φιλήσω στον ύπνο σου σαν θα με δεις.

Και τώρα πια κοιμάται στα όνειρά της να με δει για τρένα μη μιλάτε δεν αντέχει, δεν μπορεί. Μανούλα μου, θα φύγω της είπα μόνο μια στιγμή κι απ’ το βαγόνι δύο ακούστηκαν δυο συριγμοί. Το εισιτήριό μου κράτους είχε υπογραφή με κόκκινο μελάνι είχε η θέση μου γραφτεί».

 

newsIT.gr

Shares