Δευτέρα , 15 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Τέμπη: Σύντομα αναμένεται η επιστροφή του πατέρα του μηχανοδηγού από την Τουρκία

Με ταχύτατο ρυθμό προχωρά η διαδικασία για τη μεταφορά του πατέρα του μηχανοδηγού Νίκου Ναλμπάντη, που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη, από τις φυλακές της Τουρκίας στην Ελλάδα ώστε να παραστεί στην κηδεία του.

Ειδικότερα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής έχουν αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα για τη μεταφορά του πατέρα του άτυχου μηχανοδηγού στην Ελλάδα ώστε να παραστεί στην κηδεία του γιου του που σκοτώθηκε στα Τέμπη.

«Η διαδικασία αυτή προχωρά με ταχύτατο ρυθμό προκειμένου να ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ωρα», αναφέρει η ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν από 3 ημέρες είχαν αποσταλεί τα απαραίτητα έγγραφα και στις τουρκικές Αρχές.

Παράλληλα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ενημερώθηκε για τη θετική ανταπόκριση των τουρκικών αρχών στο ελληνικό αίτημα έκδοσης από τον ομόλογό του στην Τουρκία, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Η ανακοίνωση:
«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής έχουν αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα για τη μεταφορά στην Ελλάδα του πατέρα του άτυχου μηχανοδηγού Νίκου Ναλμπάντη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η διαδικασία αυτή προχωρά με ταχύτατο ρυθμό προκειμένου να ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ωρα».

 

newsIT.gr

Shares