Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Τέμπη: “Παγώνει” για την υποδοχή των συγγενών – «Στα μάτια τους έβλεπα την ψυχή των θυμάτων»

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση από τον ιατρό του νοσοκομείου Λάρισας, Κωνσταντίνο Λαχανά για την τραγωδία στα Τέμπη.

Με φόντο την εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη μίλησε, το απόγευμα της Παρασκευής, ο ιατρός του νοσοκομείου Λάρισας, Κωνσταντίνος Λαχανάς στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA για το δύσκολο έργο που ανέλαβε να υποδέχεται τους συγγενείς των θυμάτων.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαχανάς τόνισε στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού πως «δεν μπορώ να το περιγράψω. Τα μάτια τους και μόνο έδειχναν όλη την ψυχή τους. τα μάτια τους είχαν όλες τις ερωτήσεις για τους συγγενείς τους, μαζί. Είμαι συγκινημένος, δεν έχουμε κοιμηθεί, υποδεχτήκαμε από την πρώτη στιγμή τους συγγενείς. Το νοσοκομείο φέρθηκε άψογα».

«Είμαι πολύ μικρός στην ιεραρχία για να κάνω την επίσημη ενημέρωση για τους νεκρούς, εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας. Ευχαριστώ το κλιμάκιο των Αθηνών, ευρωπαϊκού επιπέδου μπορώ να πω, και τους ανθρώπους εκεί. Εγώ ήμουν στην υποδοχή των συγγενών. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που ήταν στο σημείο εκεί που έγινε το τραγικό δυστύχημα» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένος, ο ιατρός του νοσοκομείου Λάρισας, Κωνσταντίνος Λαχανάς στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Παρασκευής.

 

zappit.gr

Shares