Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Τέμπη: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση των κοριτσιών

Η είδηση γνωστοποίησε το γραφείο του γνωστού δικηγόρου με επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που βιώνουν οι οικογένειες δύο αδερφών στην Καλαμπάκα, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. Τα τρία τους κορίτσια, δύο δίδυμες και η ξαδέρφη τους, ήταν στο μοιραίο δρομολόγιο που βάφτηκε στο αίμα στη σύγκρουση της Τρίτης 28/2.

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την υποστήριξη της κατηγορίας στο τραγικό δυστύχημα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη για λογαριασμό των δύο οικογενειών των δύο άτυχων κοριτσιών από την Καλαμπάκα.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από το γραφείο του γνωστού δικηγόρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας, ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας στο τραγικό δυστύχημα της συγκρούσεως των δύο τρένων στον Ευαγγελισμό του νομού Λαρίσης.

Τον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξη Κούγια, και την συνεργάτιδά του κα Χριστίνα Μητρονάτσιου επέλεξαν οι τραγικοί γονείς, τα αδέλφια και οι παππούδες των δύο διδύμων κοριτσιών και της πρώτης εξαδέλφης τους, οι οποίοι, όπως σήμερα ενημερωθήκαμε, εξαϋλώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των δύο τρένων.

Η εντολή, την οποίαν λάβαμε, είναι εκτός του σταθμάρχη του σιδηροδρομικού σταθμού Λαρίσης, να μηνύσουμε και να ενάγουμε τόσο διοικητικά στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Hellenic Train, όσο και τους τυχόν πολιτικούς, οι οποίοι είτε με άμεσο δόλο, είτε με ενδεχόμενο δόλο, είτε με εγκληματική αμέλεια συνετέλεσαν στο να χαθούν αυτές οι δεκάδες ανθρώπινες ζωές και να τραυματιστούν ακόμη περισσότερες, ορισμένες εκ των οποίων με ακρωτηριασμό.

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει δεχθεί προσκλήσεις να αναλάβει τη νόμιμη εκπροσώπηση και πολλών άλλων συγγενών άλλων θυμάτων, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις θυμάτων από την Κρήτη, αλλά ακόμη επισήμως δεν έχουμε λάβει τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις».

 

Πηγή: newsit.gr/zappit.gr

Shares