Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τέμπη: «Ένας άγγελος, δεν υπάρχουν λόγια»

“Το μωρό μας ήταν, όχι απλά ένα νέο παιδί” δηλώνει στο T Live η μητέρα του 28χρονου που έχασε στην τραγωδία στα Τέμπη τη ζωή του.

Για την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη μίλησε, το μεσημέρι της Τετάρτης, η μητέρα του 28χρονου μηχανοδηγού Δημήτρη Οικού από την Αλεξανδρούπολη στο T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου για τον γιο της, που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο δυστύχημα και τα λόγια της ραγίζουν καρδιές.

Ειδικότερα, η μητέρα του άτυχου άνδρα εξομολογήθηκε πως «ήταν ένας άγγελος, δεν υπάρχουν λόγια… Δεν υπάρχουν λόγια… Τελείωσε ΤΕΙ Πληροφορικής, δούλεψε σε ένα εργοστάσιο ηλεκτρονικών που έχουμε στην Αλεξανδρούπολη και μετά όταν προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός του ΟΣΕ, μπήκε στον ΟΣΕ. Μεγάλωσε σε μία οικογένεια με πατέρα μηχανοδηγό και ήταν το όνειρό του».

«Ταξίδευε σαν επιβάτης γιατί επέστρεφε από ένα τρένο που το πήγε μέχρι το Λιανοκλάδι και μετά ανέβηκε στον συρμό για να γυρίσει στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη. Δεν βρέθηκε τυχαία εκεί, δούλευε ήταν ακόμη σε υπηρεσία, απλά δεν ήταν στα χειριστήρια του συρμού».

«Το μωρό μας ήταν, όχι απλά ένα νέο παιδί. Δεν απάντησε στο τηλέφωνό του και περάσαμε όλη τη νύχτα εν αναμονή. Κάποια στιγμή τον είχα ρωτήσει “να ανησυχώ για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη;” και μου είχε απαντήσει: «όχι ρε μάνα, μην ανησυχείς με διπλή γραμμή. Δεν υπάρχει ανησυχία με διπλή γραμμή» συμπλήρωσε ακόμα η μητέρα του 28χρονου μηχανοδηγού, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha.

 

zappit.gr

Shares