Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023

Τέμπη: «Αηδίασα από τη μαφία που διοικεί το σιδηρόδρομο» – Τι λέει πρώην σταθμάρχης

Ξέσπασε ο Γιώργος Aποστολέρης, πρώην σταθμάρχης Βόλου μιλώντας για το πολύνεκρο δυστύχημα με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελλάτο οι προσλήψεις των σταθμαρχών δεν γίνονται αξιοκρατικά και πως η ευθύνη δεν ανήκει μόνο στον σταθμάρχη.

«Ήμουν σταθμάρχης για 40 χρόνια. Η ιστορία αυτή έχει να κάνει με τη ασφάλεια της κυκλοφορίας για την οποία βέβαια δεν υπεύθυνος μόνο ο σταθμάρχης. Ένας άνθρωπος που καλείται σε αυτή τη θέση με αυτό τον τρόπο, έχει κάποιους άλλους από πάνω του. Κάποιοι τον έβαλαν εκεί», είπε αρχικά.

«Είναι εγκληματική η πράξη του αλλά δεν ευθύνεται μόνο αυτός αλλά το σύνολο της διοίκησης των σιδηροδρόμων. Δεν γίνεται σε 30 μέρες να μπει κάποιος σταθμάρχης στη Λάρισα. Αηδίασα από το σύστημα που λέγεται συνδικαλισμός και αναξιοκρατία και από τη μαφία που διοικεί το σιδηρόδρομο. Οι προσλήψεις των σταθμαρχών δεν γίνεται αξιοκρατικά. Οι δολοφόνοι των 57 είναι αυτοί που έβαλαν τον σταθμάρχη στη θέση αυτή», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

 

newsIT.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares