Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ταξίδι Ελπίδας: Αναχωρεί για Βοστώνη ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ…

Ξεκινά το ταξίδι ζωής και ελπίδας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, με τον ίδιο και την οικογένειά του να αναχωρούν σήμερα για τη Βοστώνη…

Ο 18 μηνών Παναγιώτης – Ραφαήλ πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I) και η ιστορία του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο.

«Η μεγάλη μέρα έφτασε!!! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!!! Δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε! Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά!! Ευχαριστούμε πολύ!!!! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» γράφουν οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ στην ανάρτησή τους στο Facebook.

Τη θεραπεία θα κάνει ο ομογενής κορυφαίος ιατρός Βασίλειος Δάρρας, επικεφαλής του Παιδιατρικού Νευρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων της Βοστώνης, ερευνητής και καθηγητής του πανεπιστημίου του Harvard με καταγωγή από το χωριό Καστανιά της Σάμου.

Ο μέσος όρος διάρκειας της παραμονής του Παναγιώτη – Ραφαήλ στη Βοστώνη υπολογίζεται σε δύο με τρεις μήνες, με βάση τη νοσηλεία ανάλογων περιστατικών.

cnn.gr

Shares