Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τάσος Ξεκουκουλωτάκης: Χανιώτης ιερέας στέλνει τη συμπαράστασή του στον πατέρα του 19χρονου

Ο χαμός των νέων παιδιών τους από τροχαία δυστυχήματα ένωσε δύο ιερείς στην Κρήτη

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Κρήτη ο θάνατος του 19χρονου Τάσου Ξεκουκουλωτάκη τα ξημερώματα της Κυριακής (19/02) μετά από σφοδρό τροχαίο στο Αρώνι Χανίων. Ο άτυχος νεαρός ήταν αθλητής χάντμπολ και παράλληλα υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.

Ο ιερέας πατέρας του προκάλεσε ρίγη συγκίνησης: «Εγώ το παιδί μου θα το δω, όταν ο θεός μου δώσει την συγκατάθεση του, θα το ξανασυναντήσω. Δεν θέλω να πω εγώ για το παιδί μου…. η ουσία είναι ότι αυτό για το οποίο ήταν με πονάει, γιατί μου λείπει.», είπε ο απαρηγόρητος πατέρας αρχικά.

«Να προσέχουν (οι γονείς) τα παιδιά τους και τα ίδια τα παιδιά, να μην πίνουν, να μην ξενυχτούν, να είναι ξεκούραστα, να προσπαθούν πάντοτε να είναι νηφάλιοι για να μπορούν να πηγαίνουν στον προορισμό τους. Γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί και παραμονεύουν με αποτέλεσμα να θρηνούμε θύματα από τροχαία» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο ιερέας Νικόλαος Μανώλης Λαδόπουλος στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του 19χρονου, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook καθώς ένιωσε ότι οι μοίρα του με τον πατέρα του Τάσου ήταν δυστυχώς κοινή, καθώς και εκείνος έχασε τον 18χρονο γιο του. Νικόλα Λαδόπουλο, από τον Αλικιανό, τον Ιούλιο του 2022, σε τροχαίο στο Σκινέ.

Στην ανάρτησή του ο ιερέας συμπαραστέκεται λέγοντας ότι ο πόνος είναι δυσβάσταχτος και με λόγια αγάπης και στήριξης προσπάθησε να τον βοηθήσει να αντέξει τον πόνο της απώλειας του παιδιού του καθώς και ο ίδιος το είχε περάσει.

Η ανάρτηση του Νικόλα Μανώλη Λαδόπουλου:

Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις το παιδί σου σε μικρή ηλικία ειδικά σε τροχαίο. Αγαπητέ μου πατήρ Δημήτριε νιώθω τον πόνο σου γιατί έχασα και εγώ το παιδί μου τον Νικόλα πριν επτά μήνες σε τροχαίο. Ο πόνος αβάσταχτος αλλά να ξέρεις ότι τώρα βρίσκεται στα χέρια του Θεού μας ο οποίος να ξέρεις ότι μας δίνει μεγάλη δύναμη να ανταπεξέλθουμε εμείς και η οικογένεια μας αλλά και τα άλλα μας παιδιά.
Καλό παράδεισο!!!

Πηγή: newsbomb

Shares