Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Κωστής για Αγριες Μέλισσες: Είναι ελληνικό σίριαλ αυτό;…(ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε ο ηθοποιός Τάσος Κωστής και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, με αυστηρά λόγια για τις Αγριες Μέλισες, τα ριάλιτι γενικότερα αλλά και την επιστροφή του Big Brother…

«Όποτε μπορώ παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες. Αφού αρέσει στον πολύ κόσμο και το βλέπει, έχει μια πλοκή, η ένσταση μου είναι πως είναι ελληνικό σίριαλ αυτό; Βλέπουμε μια ελληνική επαρχία σε αυτό; Μιλάμε ή απλά λέμε ποιος κάνει τι, με ποιον και τα λοιπά; Αυτό το βλέπαμε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Τόλμη και Γοητεία. Ένα Αμερικάνικο σίριαλ. Εδώ, σε αυτό, γίνεται ένα περίπου ίδιο πράγμα και αναρωτιέσαι εάν η ελληνική επαρχία είναι αυτό. Ας έχει κάτι από κάτω να πούμε, αφού λέμε κάτι, δεν αρκεί μόνο να γαργαλάμε ή να βλέπουμε κλειδαρότρυπες. Ας υπάρχει κάτι το ωφέλιμο από κάτω», είπε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την επιστροφή του Big Brother στην ελληνική τηλεόραση, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως «δεν το βλέπω και δεν θα το δω. Δεν με αφορά. Δεν μου αρέσει να βλέπω στην κλειδαρότρυπα κάποιους ανθρώπους και τι κάνουν. Δεν έχει να μου πει κάτι. Σε αντίθεση με το MasterChef το οποίο είναι και εκπαιδευτικό καθώς κάποι εκπαιδεύονται. Μαθαίνουν κάτι και προσπαθούν να πετύχουν. Στο Big Brother τι θα πετύχουν; Ποιος θα βγάλει τα εσώψυχα του άλλου; Δεν με αφορά και δεν προάγει πολιτισμό».

Δείτε το βίντεο με τον ηθοποιό Τάσο Κωστή:

«Είναι ελληνικό σίριαλ αυτό; Βλέπουμε μια ελληνική επαρχία σε αυτό; Μιλάμε ή απλά λέμε ποιος κάνει τι, με ποιον και τα λοιπά;»

https://youtu.be/ZqwHFsPcYf4

Πηγή: iefimerida.gr

Shares