Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τάσος Ιορδανίδης: «Τότε η Θάλεια με είχε απειλήσει μέχρι και με διαζύγιο»

“Πολλές φορές,έχω κάνει του κεφαλιού μου πίσω από την πλάτη της” παραδέχθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε από καρδιάς στην περίοδο που αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες, την σταθερή στήριξη της συζύγου του, Θάλειας Ματίκα αλλά και την «απειλή» που δέχθηκε πριν αναλάβει το θέατρο Άλφα.

Ειδικότερα, ο Τάσος Ιορδανίδης εξομολογήθηκε πως «η Θάλεια πολλές φορές μου έχει δώσει ένα σπρώξιμο για να πάρω φόρα και πολλές φορές έχει βάλει χαλινάρι για να με συγκρατήσει και πολλές φορές έχει γκρινιάξει και πολλές φορές έχουμε διαφωνήσει. Πολλές φορές, φυσικά, έχω κάνει και του κεφαλιού μου πίσω από την πλάτη της και άλλες φορές έχει βγει σε καλό το ρίσκο που έχει πάρει και άλλες φορές δεν έχει βγει σε καθόλου καλό».

«Όταν δεν βγαίνει σε καλό δοκιμάζεται η σχέση με την έννοια αν είναι ισχυροί οι δεσμοί ή δεν είναι. Έχω βρεθεί στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και μου κρατούσε το χέρι, που δεν το περίμενα. Εκεί ήταν ένα πολύ κρίσιμο checkpoint της σχέσης και φάνηκε αυτό που υποψιαζόμασταν. Ότι αυτή η σχέση έχει γερό πυρήνα».

«Δεν διεκδικούμε να δουλεύουμε μαζί αλλά συμβαίνει. Προκύπτει κάποιες φορές, όχι μόνο σαν ανάγκη καλλιτεχνική, σαν ανάγκη επειδή δεν γίνεται γίνει αλλιώς. Για παράδειγμα, αυτό συνέβη πέρυσι που με τον κορονοϊό βιώναμε μια κατάσταση με τα θέατρα πολύ αβέβαιη και έπρεπε κάτι να ανεβάσουμε. Εγώ δεν ήταν να συνεχίσω να κάνω παραγωγές αλλά ήρθε ο κ. Ληναίος και μου ζήτησε να αναλάβω το θέατρο ενώ η Θάλεια κλωτσούσε και μου έλεγε «όχι, δεν θα ξαναμπείς στη διαδικασία παραγωγής». Σκέψου ότι υπέγραψα το θέατρο και η Θάλεια δεν το ήξερε και κάποια στιγμή της λέω «ξέρεις, έχουμε πάρει το θέατρο». Προσπαθούσα με διάφορους υπαινιγμούς να της το φέρω όσο πιο μαλακά γινόταν αλλά δεν ήθελε με τίποτα. Με είχε απειλήσει και με διαζύγιο, ας το πούμε χαριτολογώντας» πρόσθεσε, ακόμα, ο Τάσος Ιορδανίδης στο γυναικείο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

zappit.gr

Shares